Home / Kind & Puber / Naamstickers voor je schoolspullen van Goedgemerkt

Naamstickers voor je schoolspullen van Goedgemerkt

broodtrommels-potlodenNaamstickers voor je schoolspullen van Goedgemerkt, het is een makkelijke en leuke manier om al je (school)spullen te merken. Nieuwe spulletjes voor de basisschool zijn erg leuk om samen uit te zoeken. Maar, des te groter is de teleurstelling als je nieuwe spullen in de klas of op school kwijt of verwisseld raken. Je nieuwe broodtrommel, etui, pen, tas of gymshirt… Foetsie!

Naamstickers voor je schoolspullen

NaamstickersMerk daarom al je schoolspullen met de naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt die je gezellig samen helemaal zelf kan ontwerpen op onze website. Zo kan je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, lettertype en -grootte, eventueel met een leuk merkje erop en wordt er zorg gedragen dat je naam/gegevens altijd goed en compleet op de labels komen te staan. Daarnaast zijn alle labels en stickers van Goedgemerkt vaatwasser, magnetron, wasmachine en droger bestendig en zijn er geen giftige inkten in verwerkt.

Het nieuwe schooljaar

Speciaal voor het nieuwe schooljaar heeft Goedgemerkt verschillende voordelige back2school pakketten samengesteld! Een compleet pakket van naamstickers en kledinglabels, dan weet je zeker dat alles Goedgemerkt is en je spullen nooit meer kwijt raakt!

Back2schoolpakket XL & XXL

  • 30 stuks kleine naamstickers
  • 30 stuks instrijk kledinglabels
  • 18 stuks plakgemak kledinglabels
  • 20 stuks schoenlabels
  • 1 tassenhanger
  • 20 stuks mini labels kleur (alleen bij het XXL pakket)

 

Nieuw! Ronde naamstickers

Mooie ronde naamstickers voor op je broodtrommel of drinkbeker. Handig voor als je naar school of op kamp gaat.

Product kenmerken:

  • Diameter: 3,4 cm
  • Kies uit 3 kleuren combinaties: gekleurd assorti, meisjes assorti en transparant assorti
  • € 10,95 (per set van 30 labels)

 

Gratis verzenden met ACTIEcode

Supersnelle verzending! Wanneer er op werkdagen voor 12:00 uur is besteld en betaald wordt je pakket dezelfde dag nog verstuurd. Met de actiecode WWGG0815 is je verzending zelfs gratis (deze actie is geldig t/m 30 september 2015)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *