Muziek Maakt Slim!

Muziek maken is niet alleen leuk, maar bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer belangrijke invloed heeft op zowel de intelligentie als de sociale vaardigheden van kinderen. Muziekonderwijs Amersfoort biedt muzieklessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij de muzieklessen staat voorop dat de lessen zonder stress en prestatiedrang plaatsvinden.

Muziek maakt slim
Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld. Als je hier meer over wilt weten kan je kijken opwww.muziekmaaktslim.nl.Muziekonderwijs Amersfoort
Deze is opgericht in 2003 door Désirée Wijma. Voor jong en ouder maken wij het mogelijk om op een leerzame wijze met muziek bezig te zijn. Bij muzieklessen is het belangrijk dat de lessen zonder stress en prestatiedrang plaatsvinden. Naast de instrumentale cursussen worden er ook korte cursussen “algemeen muzikale vorming” (AMV) gegeven.

AMV cursussen voor kinderen
Dit zijn korte cursussen – van 10 lessen- voor kinderen. Ze maken spelenderwijs kennis met het notenschrift, ritme en instrumenten. Een vrolijke cursus boordevol opdrachten. Ook leren ze verschillende instrumenten kennen. Het is een goede voorbereiding om daarna te beginnen met een instrument.

AMV cursussen voor volwassenen
Altijd al meer van muziek willen weten? Nieuwsgierig hoe dat in elkaar zit, dat notenschrift? Wat is nou eigenlijk fortissimo? En een bassleutel. In deze cursus maken de deelnemers op ontspannen wijze kennis met al deze facetten van de muziek.

Meer informatie
Muziekonderwijs Amersfoort
Désirée Wijma
Tel: 033-4531472 / 06-51892737
Mail: info@muziekonderwijsamersfoortnoord.nl
informatie@muziekonderwijsamersfoort.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.