Mooie rugzakken voor het nieuwe schooljaar

Belonen voor prestaties

RugzakkenHebben jouw kinderen hun jaar gehaald? Zijn ze over naar de volgende klas op de middelbare school? Dat is een felicitatie waard. De pubers van nu hebben het maar druk. Spreken ze niet af met vriendjes of vriendinnetjes, dan zitten ze wel op snapchat of andere online media. Ze staan constant in virtueel contact met de buitenwereld. Dat leidt behoorlijk af van wat ze eigenlijk moeten doen aan schoolwerk. Het is daarom echt knap als ze dat toch weer voor elkaar weten te boxen. Daarom is het leuk als wij moeders hen daarvoor goed belonen. Bijvoorbeeld met mooie nieuwe schooltassen of rugzakken.

Rugzakken als schooltas

Als je een polyester rugzak kiest voor school heeft dat een paar voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld leer. Deze rugzakken van kunnen goed tegen regen en zijn vaak zelfs waterdicht. En je kunt ze schoonmaken. Afnemen met een doek of zelfs wassen. En als je voor een rugzak kiest, koop er dan wel een van stevige kwaliteit. Je kinderen klagen misschien wel eens over de hoeveelheid boeken die ze mee moeten slepen. De rugzak moet dat ook dag in dag uit kunnen verdragen. Bovendien gaan de meeste pubers niet zachtzinnig met hun spullen om. Een Eastpak rugzak bijvoorbeeld kan wel wat hebben.

Voorbereiden op het nieuwe schooljaar

Zodra de vakantie begint, zoals afgelopen vrijdag voor regio Midden in Nederland, dan moeten gelijk de schoolboeken voor het volgende jaar al besteld worden. Daarna kan iedereen alles even lekker loslaten. Je zoekt de zon op en hangt in een hangmat. En tegen het einde van de vakantie hoop je allemaal weer uitgerust en met ‘goede zin’ aan het nieuwe schooljaar te beginnen. In de laatste weken van de zomer zoek je op je gemakje leuk kaftpapier, schriften en pennen uit. En natuurlijk een schoolagenda. En dan met frisse moed en mooie rugzakken zien we die kinderen weer het volgende jaar in fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.