LEGO DUPLO winnen boerderij & tractor

LEGOWil jij LEGO DUPLO gratis winnen? Mama’s mag 3X een set van boerderij (t.w.v. 19,99 euro) + tractor (t.w.v. 14,99 euro) Schermafbeelding 2015-07-11 om 07.54.19helemaal gratis weggeven. Dat is toch een mooi cadeau deze zomer voor je peuter of kleuter?! Doe mee en win! Je hoeft alleen voor 21 juli 2015  via deze link het actieformulier in te vullen. We vragen alleen je naam en e-mail. Als je gewonnen hebt, krijg je per e-mail van ons het verzoek je adres te geven, zodat de prijs naar jou kan worden verstuurd. Als je meedoet aan deze actie, ontvang je voortaan automatisch ook onze gratis Mama’s nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van ons nieuws en winacties. Als je al abonnee bent, verandert er niets. Je maakt dan natuurlijk net zoveel kans om te winnen! Deze actie loopt tot 21 juli 2015.

LEGO DUPLO & speelplezier voor kleintjes

LEGO winnenLEGO DUPLO is een onuitputtelijke bron van creatief speelplezier voor peuters en kleuters (van 1½ tot 5 jaar). Kijk maar eens hoe je kindje zijn fantasie gebruikt. Hij creëert nieuwe werelden en verkent zijn fantasiewereld met extra grote LEGO stenen die perfect in kleine handjes passen. LEGO DUPLO stenen heten ‘DUPLO’ omdat ze dubbel zo groot zijn als gewone LEGO stenen. Maar beide soorten stenen passen 100% op elkaar. Dus straks overstappen naar kleinere LEGO stenen vormt geen bezwaar!

Spelen & leren

Wij zijn ervan overtuigd dat spelen de beste manier is voor peuters en kleuters om te leren, en met LEGO DUPLO zijn er heel wat manieren om te spelen. Jouw kindje kan bouwen met een LEGO DUPLO bouwspeeltjes of bekijk samen met je kindje het onderdeel Apps voor spelletjes en inspiratie. Of kijk bij LEGO Downloads voor kleurplaten, posters en achtergronden. Zo biedt LEGO nog meer speelplezier!

2 reacties

  1. Waarom staat deze winactie nu op mamas.nl , terwijl hij al verlopen is?? Het is nu 05-02-2016

  2. Ik wil graag dit pakket winnen voor mijn prinsesje♥ze heeft nog niets van lego :'( en ik vind het hoog tijd worden, dat ze ook heel mee kan spelen, ze zou het te gek vinden. Ze is gek op dieren en poppetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.