Kalender voor stichting Downsyndroom, koop m nu!

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Aletta van Kleef, moeder van Jelte en Welmoed.

Op 16 januari 2005 werd onze dochter Welmoed geboren. Een wolk van een dochter! De volgende dag is er bloed afgenomen voor een chromosomen onderzoek en na een kleine week werd ons vermoeden bevestigd: Welmoed heeft Downsyndroom.
Na drie maanden bleek dat zij ook een ernstige hartafwijking had. Onze wereld stortte in. Wij namen contact op met de Stichting Downsyndroom en de volgende dag lag er een enorm dikke envelop op de mat. Met een schat aan informatie.

Toen wij in rustiger vaarwater kwamen, wilde ik mij gaan inzetten voor de Stichting Downsyndroom. Omdat ik graag fotografeer, heb ik besloten een kalender te maken met daarop 96 portretten van kinderen met Down.

Mijn ambitie is dat deze kalender in ieder huis in Nederland komt te hangen, zodat Downsyndroom wordt beschouwd als iets dat er gewoon bij hoort. U kunt mijn ambitie waarmaken door zoveel mogelijk mensen in uw omgeving enthousiast te maken voor deze kalender.
Hoe meer kalenders er verkocht worden, hoe hoger het bedrag voor de Stichting Downsyndroom wordt. Want de netto-opbrengst gaat naar deze stichting.

Steun de Stichting Downsyndroom en bestel deze unieke kalender via de websitewww.downkalender.nl voor maar € 9.95 (exclusief verzendkosten)!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.