De Sint komt op bezoek via een persoonlijke dvd!

Dit jaar heeft Sinterklaas samen met zijn pieten iets heel speciaals bedacht. Via de televisie spreekt de Sint ieder kind toe met een persoonlijk videobericht op dvd. Voor jong en oud nu al een ervaring om nooit meer te vergeten!
Sinterklaas leest in het Grote Boek allerlei persoonlijke dingen, noemt ieder kind bij naam en kent natuurlijk ook de leeftijd. Maar dit is nog niet alles. Sinterklaas vertelt ook over hobby’s, zoals voetbal of paardrijden, geeft een compliment over bijvoorbeeld het behalen van het zwemdiploma en weet zelfs te vertellen welke lievelingsmaaltijd de voorkeur heeft. Er kan worden gekozen uit ruim 220 onderwerpen, waaronder hobby’s, bezigheden, lievelingsmaaltijden, complimenten, gebeurtenissen en opvoedende tips.

Zing een lied met Sint en Piet
Om het allemaal nog leuker te maken zingt Sinterklaas samen met zijn Pieten tijdens het videobericht een karaoke-liedje. Iedereen kan uit volle borst mee zingen! Kies uit één van de 5 meest populaire sinterklaasliedjes, zoals ‘Zie ginds komt de stoomboot’, ‘Zwarte Piet ging uit fietsen’ en ‘Daar wordt aan de deur geklopt’.

Nu ook voor volwassenen
De Sint heeft dit jaar ook aan alle volwassenen gedacht. Ook zij staan in het Grote Boek van Sinterklaas. Er kan worden gekozen uit allerlei volwassen-onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bezigheiden ‘koken’, ‘yoga’ en ‘nordic walking’ of een compliment zoals ‘de liefste vader van de wereld’ en ‘jij bent een kanjer’.

Per videobericht kan de Sint maar liefst 5 kinderen en/of volwassenen toespreken!

Bestel dit unieke Sinterklaaskado al vanaf € 14,95.

Kijk snel op: www.videovansint.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.