Cluck: voor een vrolijke en kleurrijke kinderkamer

Cluck is een nieuw merk dat kinderkunst -schilderijen en spiegels- en accessoires -knuffels en tasjes- voor kids ontwerpt. Alle producten worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel ontwerp hetzelfde is. Cluck werkt graag samen met sociale werkplaatsen, zo kan ze een kleine creatieve bijdrage leveren aan onze maatschappij. www.cluck.nl

Alle ontwerpen hebben eenzelfde karakteristieke stijl, maar de producten zijn allemaal uniek! Of het nu om een jongen of een meisje gaat Cluck kan iedere kinderkamer kleur geven. Van stoer tot schattig en van dieren tot indianen, alles is mogelijk.  Mocht er een specifieke wens zijn voor een geheel eigen ontwerp of het persoonlijk maken van een cadeau, dan doen we dat graag. De ontwerpen van Cluck zijn  ideaal om cadeau te geven omdat ze persoonlijk, origineel en blijvend zijn. Wil je meer weten of zien, ga dan naar onze site: www.cluck.nl.

 

Achtergrond ontwerpster Claire (1976):

Na een studie kunstgeschiedenis en culturele studies en diverse schildercursussen was Claire nauw betrokken bij de beginfase en oprichting van modellen/hostessen bureau Models at Work. Daarna heeft ze bij een consultancy bureau, Pilgrims consult, gewerkt. Naast haar werk is ze altijd blijven ontwerpen en schilderen. Inmiddels moeder van 2 kinderen, woont Claire in Amsterdam en geniet van het nu, vandaar haar start met Cluck.

 

Cluck live zien?

Van 1 maart t/m 1 mei 2010 zijn de schilderijen en spiegels van Cluck te bewonderen bij Brasserie Witteveen (www.brasseriewitteveen.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.