Boektip: Wie is er bang voor de Citotoets?

Hoe ziet de Citotoets eruit? Wie stelt de Citotoets samen? Waarom bestaat de Citotoets? Moet je je erop voorbereiden? Welke soorten vragen zijn er? Worden er speciale woorden gebruikt? Hoe gaat het eraan toe op de toetsdagen? Wat betekent de uitslag van de toets?
Op al deze vragen wordt uitgebreid ingegaan in dit boek over de citotoest.
Informatie over de Citotoets , een eindtoets voor groep 8 van de basisschool, geschreven voor de leerlingen en hun ouders. En het een en ander wordt ook gerelativeerd.
Tussen de informatie door staan voorbeelden van Citotoets-vragen (eventueel met tekeningen, geografische kaart, tabel enz.). Achter in het boek staan de antwoorden op die vragen.
Informatief boekje, geschreven om kinderen van groep 8 en hun ouders een goed beeld te geven van wat de eindtoets van de basisschool inhoudt, om zo spanning en zenuwen zo veel mogelijk weg te nemen.
De informatie wordt aangeboden in korte, overzichtelijke hoofdstukjes. Waar dat mogelijk of wenselijk is worden relativerende of humoristische opmerkingen geplaatst. Ook de tekeningen in zwart-wit voegen vaak een komische noot toe aan dit voor veel kinderen en hun ouders nogal beladen onderwerp.
De teksten zijn zo geschreven dat het meeste kinderen van groep 8 en hun ouders ze zonder problemen kunnen lezen en begrijpen.
Overzichtelijke lay-out en duidelijk lettertype.
De handzame paperback heeft stevig verlijmde bladen. Op de voorkant van de blauwe omslag staat een viertal tekeningen (mét aankruishokjes) van kinderen die een toets maken.
Te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.