Baggy pants voor kinderen, rokjes & hebbedingen

door: Margaret van Asselt, girlie-stuff.nl.
baggy pantsBaggy pants, kleurige rokjes en hebbedingen. Inkopen voor mijn webshop is een waar feest. Wat is nou leuker dan werk combineren met vakantie? Op zoek naar nieuwe pareltjes voor Girlie Stuff in het land waar ik zo graag en vaak kom: Thailand.

Baggy pants

Ik had alles tot in de puntjes voorbereid, allemaal floddertjes in de koffer. Klaar voor de tropische hitte. Bij aankomst op Suvarnabhumi Airport vond ik het wel wat frisjes. Ach, het was 6 uur ’s morgens. Het zou wel warmer worden, toch? Maar de temperatuur kwam die eerste ochtend niet boven de 15 graden uit. Dat was even wennen! Gelukkig had ik een aantal luchtige baggy pants en dunne bloesjes bij me.

Kinderkleding uit Thailand

Daar kon je me dus de eerste paar dagen in uittekenen. Ook in de nachttrein naar Chiang Mai, waar ik mijn meeste inkopen zou gaan doen. En laat ik tijdens mijn strooptocht toch ‘mijn’ baggy pants in kindermaten vinden! Uit ervaring kan ik dus melden dat ze heerlijk zitten. Ik heb ze direct in alle beschikbare kleuren en maten gekocht. Kinderkleding uit Thailand is vrolijk en kleurrijk.

Rokjes in vrolijke kleuren

kinderrokjesEn dan de rokjes… Het was zo moeilijk kiezen. Uiteindelijk heb ik een heel scala aan gezellige rokken met pompoenen en/of plisseetjes aangeschaft. Net als de shawls, die in nogal wat nieuwe kleuren lagen uitgestald. Ik werd echt blij van alle vrolijke kleuren in de tassen die ik naar m’n hotel sjouwde.

Waardebon voor gratis hebbedingen

sleutelhangersOm een nieuwe actie gestalte te geven, was ik ook op zoek naar veel artikelen voor Girlie Stuff’s categorie Hebbedingen. En dat is uitstekend gelukt! Haarknopen in nieuwe kleuren, pompoentjes voor in ’t haar en vrolijke sleutelhangers zoals stoffen harten en ‘Slungeltje’. En die actie? In de envelop van je bestelling vind je een leuke bon om bij je volgende order helemaal gratis en voor nop een item uit Hebbedingen te kiezen.

La kon! (Da’s Thais voor tot ziens!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.