Kerstcadeau voor je hond, leuk onder de boom!

Kerstcadeau voor je hond
Jolly bal voor honden

Als we straks allemaal gezellig om de kerstboom heen zitten, zijn onze honden daar ook graag bij. De meeste honden zijn dol op gezelligheid in huis. Ze willen ook een stukje van de aandacht, die er op die momenten in overvloed lijkt te zijn. Een leuk kerstcadeau voor je hond is daarom extra leuk!

De band met je huisdier versterken

De beste manier om de band met je huisdier te versterken is samen spelen. Of je nu een puppy hebt of een oudere hond, spelen blijven ze altijd leuk vinden. Zolang ze het fysiek aan kunnen natuurlijk. Ook een bejaarde hond vindt het leuk om te spelen. Honden blijven over het algemeen vrolijk als ze vaak genoeg kunnen spelen. Bij Brekz kun je online het leukste kerstcadeau voor je hond vinden. Hondenspeelgoed in alle soorten en maten. We zetten er hieronder een paar voor je op een rij!

Oude, jonge honden en puppy’s

Flostouw voor honden
Flostouw

Jonge honden hebben nog veel energie die zij kwijt moeten en spelen liefst de hele dag. Puppy’s willen dat ook en die moet je zelfs af en toe helpen herinneren dat ze ook rust nodig hebben. Jonge honden en puppy’s zijn gek op een flostouw. Ze kunnen er hun tandjes inzetten en dat is ook gezond voor hun gebit.

Piepspeelgoed voor honden
Piepspeelgoed

Jonge honden vinden piepspeelgoed ook erg leuk. Het maakt ze nieuwsgierig en enthousiast. Ook oudere honden blijven dat leuk vinden. Knuffels om op te sabbelen zijn ook vaak favoriet. Of een balletje om achteraan te rennen natuurlijk!

kong voor honden
Kong

En bijt je hond graag op speelgoed? Kies dan een Kong, die krijgen ze niet snel kapot. Jolly speelgoed (zie afbeelding bovenaan dit bericht) is ook goed voor honden die sterke kaken hebben. van dit merk gebruiken ze grotere maten ook voor tijgers in de dierentuin!

Aandacht voor je hond

Je hebt natuurlijk ook nog leuk speelgoed om te apporteren. Voor als je jachttraining doet met je hond. Een kerstcadeau voor je hond is leuk, maar ze zijn blij met elke vorm van aandacht. Dus behalve spelen, kun je ze ook flink knuffelen deze kerst en net wat langere wandelingen maken met de hele familie. We hebben allemaal meer tijd en dus ook aandacht voor elkaar en voor onze huisdieren. Dus kerst is sowieso een groot feest voor je hond. Die vinden niets zo fijn als wanneer de hele roedel bij elkaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.