WINNEN 5X rammelaar voor je baby van Fisher Price, winnaars zijn bekend!

Wil jij één van deze rammelaars winnen? Mama’s & Mamashopt.nl mag er 5 weggeven! De winnaars zijn: J. Mostert uit Veenendaal,  C. Potstra uit Drachten, A. Rosies uit Veendam,  E. Potters uit Eindhoven, B. Thijssen uit Nijmegen! Jullie ontvangen de rammelaar binnenkort per post. Veel plezier ermee!

Entertainment voor onderweg met de kleurrijke Fisher-Price® rammelaar
Even snel boodschappen doen of ’s ochtends vroeg met de auto naar de kinderopvang, voor ouders en kleine kinderen onderdeel van het alledaagse leven. Dit soort momenten kunnen echt een aanslag zijn op het geduld van ouders én kindjes. Des te belangrijker om klein en handig speelgoed mee te nemen om de baby onderweg mee te vermaken. Onderweg kan de geliefde baby-rammelaar zich ontpoppen tot een heuse rasentertainer. De verschillende oppervlakken en geluidjes nodigen de baby uit een nieuwe ontdekkingsreis te beginnen, met structuren die perfect zijn om op te sabbelen en te kauwen als de eerste tandjes doorkomen. Winnen gratis rammelaar speelgoed
Een rammelaar voor elke baby
Voor ieder baby’tje is er wel een vrolijke en kleurrijke rammelaar in het Fisher-Price® assortiment. Voor alle prinsesjes is er de Ballerina-rammelaar maar ook de kleine Toverstaf met zijn vrolijke, kleurrijke bolletjes betovert menig meisje. De toekomstige ballerina kan haar eerste grijpreflexen alvast oefenen met de verschillende rammelaars van Fisher-Price®.

De Voetbalring is het helemaal voor alle enthousiaste voetballertjes in wording. De rammelaar met voetbal en twee kleurrijke kralen op de handige, grasgroene ring houdt kleine voetbalfans stevig in hun greep en zo blijft het kindje ook tijdens de rust geamuseerd – of de pauze nu kort of lang is.

Het Klik Klak Bijtspeeltje bestaat uit twee grappige Discover n’ Grow figuurtjes: een olifant en een leeuw. Beide speeltjes hebben een makkelijk vast te pakken ring met twee vrolijk gekleurde klik-klak kralen. Deze leeuw met zachte manen en olifant met zachte oren zijn de ideale bijtspeeltjes voor baby!
De rammelaars van Fisher-Price® zijn echte bijtspeeltjes die naast plezier ook verzachten bij het doorkomen van de tandjes. Ze zijn beschikbaar voor de allerkleinsten vanaf 0 maanden en de adviesprijs is vanaf €5.99.-

Wil jij één van deze rammelaars winnen? Mama’s & Mamashopt.nl mag er 5 weggeven! Doe mee vóór 15 april en WIN!

Meer informatie op www.fisher-price.nl en praat mee op Facebook www.facebook.com/fisher-price.

Een reactie

  1. Dat zijn leuke rammelaars,
    Ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.