WINNEN 5X cap & T-shirt Oblivion, Winnaars zijn bekend!

Tom Cruise speelt de hoofdrol in Oblivion, de nieuwe film van de regisseur van TRON: Legacy en de producent van Rise of the Planet of the Apes. In de toekomst is de aarde onherkenbaar veranderd en maakt Jack Harper (Tom Cruise) deel uit van een enorme operatie. Hun missie is om de laatste cruciale grondstoffen te delven na tientallen jaren oorlog tegen de angstaanjagende vijand, genaamd the Scavs. Het leven van Jack verandert plotseling als hij een prachtige onbekende vrouw redt uit een neergestort ruimteschip. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.  Verder met o.a. Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster Waldau en Melissa Leo.
11 april in de bioscoop, ook te zien in IMAX. De winnaars van 5X een cap & Tshirt van deze film zijn: A. te Gussinklo uit Loenen aan de Vecht,  W. Langenberg uit Dedemsvaart,  S. Spitaels uit Appelterre, R. Albouts uit Dronten,  A. Kleine Jansen uit Spijkenisse. Veel plezier ermee!!

WINNEN T-shirt Oblivion de filmWinnen Cap oblivion bioscoopfilmWil jij een cap & T-shirt winnen van Oblivion, de nieuwstw bioscoopfilm met Tom Cruise en Morgan Freeman? Mama’s mag 5X cap & T-shirt weggeven. Meld je aan vóór 15 april en WIN!
www.facebook.com/OblivionNL
www.oblivion-film.nl

3 reacties

  1. Marlous roelink

    gaaf hoor

  2. Heel graag maak ik een kans op deze leuke spulletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.