WINNEN 3X balspel van Spongebob 3D Winnaars bekend!

Winnen

Winnen SPONGEBOB 3D: SPONS OP HET DROGE NU in de BIOSCOOP! Een mysterieuze slechterik heeft Bikinibroek aangevallen. De twee aartsvijanden SpongeBob en Plankton komen aan land in onze mensenwereld en ze moeten samenwerken om hun eigen wereld te kunnen redden. SPONGEBOB 3D: SPONS OP HET DROGE draait vanaf 28 januari overal in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie. Winnen

Wil jij WINNEN, winnaars zijn al bekend!

Wil jij een balspel winnen van Spongebob? Mama’s mag er 3 weggeven. De winnaars zijn: M. van vught uit Tilburg,  B. Hoogduin uit Roermond &  M. Slootweg uit IJsselstein. Veel plezier ermee!

www.spongebob3d.nl, www.facebook.com/SpongeBob3DNL

Voorwaarden winacties

Deze winactie is verlopen, maar we hebben hier op mamas.nl regelmatig leuke winacties voor moeders en kinderen. Als je meedoet, komt je naam automatisch op onze maillijst voor de gratis mama’s nieuwsbrief. Daarin ontvang je nieuws van onze site en nieuwe winacties direct in je mailbox. Als je wint, krijg je bericht per email. Als je je af wilt melden voor onze nieuwsbrief, dan kan dat altijd onderaan de e-mail die wij je sturen.

Graag tot ziens!

Een reactie

  1. Karin Bartholomeus

    Wat een ontzettende leuke prijs, deze zou hier heel erg welkom zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.