WINNEN 2X Soundtrack van de film Song For Marion, Winnaars zijn bekend!

Met deze inspirerende film laat regisseur Paul Andrew Williams zien dat hij naast donkere films ook geweldig komische en ontroerende films in petto heeft! Wanneer de altijd vrolijke Marion -Vanessa Redgrave- door haar slechte gezondheid niet langer kan zingen, wordt haar brommige echtgenoot Arthur -Terence Stamp- gedwongen om zijn kijk op het leven te veranderen. Wil jij de soundtrack van deze ontroerende film winnen? Mama’s mag er 2 weggeven! De winnaars zijn: M. de Vries uit Den Haag en  K. Hendriksen uit Haarlem.

Marion houdt van optreden en zit in het lokale koor. Haar immer narrige man begrijpt niet waarom zijn vrouw zichzelf al zingend voor schut zet. Wanneer Marion’s toch al belabberde gezondheid verslechtert, vraagt ze hem haar plek in het koor in te nemen. Arthur heeft er een hekel aan om in het middelpunt van de aandacht te staan, maar hij houdt van Marion en gaat morrend akkoord. Dankzij de charismatische koordirigente Elizabeth (Gemma Arterton) kruipt hij langzaam uit zijn schulp.
Song for Marion is vanaf 11 april te zien in de bioscoop. Met rollen van: Gemma Arterton, Christopher Eccleston, Vanessa Redgrave, Terence Stamp

Song For Marion: een hartverwarmende feel-good movie!

Een reactie

  1. Lijkt me een grappige film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.