Tripp Trapp stoel winnen voor je kindje? winnaar bekend!

Tripp Trapp voor kids-sScandinavisch design op zijn best, nieuw van Stokke®: de Tripp Trapp® in premium oak, met meer accessoires en opties dan ooit.Wil jij een gloednieuwe Tripp Trapp stoel winnen in de kleur Oak Grey Wash? Deze actie is helaas voorbij. De winnaar is L. Aben uit het Zuiden van Nederland.

De stoel die meegroeit met je kindje

Kinderjaren gaan vliegensvlug voorbij. Het ene moment zegt je kindje net ‘mama’, het volgende moment gaan ze al naar school. Elke dag leert je kleintje nieuwe vaardigheden en gewoontes: luiers en fopspenen zijn ineens niet meer nodig en in een mum van tijd praten ze volop. Voordat je het weet heeft je baby een eigen persoonlijkheid en voorkeuren ontwikkeld! Tijdens het opgroeien verandert er veel, maar er is één product dat meegroeit: de Tripp Trapp® stoel.

Noors Design met opties

Tripp Trapp nieuwe kleurenDe bekende stoel is in 1972 ontwikkeld in Noorwegen en ontketende een revolutie op het gebied van kinderstoelen. Als een waar icoon is de Tripp Trapp® tegenwoordig nog net zo relevant als deze ruim veertig jaar geleden was. Scandinavisch design op zijn best. De award-winnende stoel is nu ook verkrijgbaar in premium Oak, met meer praktische, speelse accessoires als een eetblad en comfortabele kussens met meer stylingopties dan ooit.

De nieuwe kleuren op een rij

Tripp Trapp® Oak stoelen zijn beschikbaar in verschillende subtiele kleuren. De nieuwe collectie is behandeld met een matte lak afwerking die zowel de kwaliteit als de look van het hout verbetert. Het uiterlijk van het hout kan verschillen, afhankelijk van welk deel van de Eik er gebruikt is. Dit betekent dus dat je altijd een unieke stoel in je bezit hebt! De kleuren op de foto rechts zijn: Tripp Trapp® Oak Black, Tripp Trapp® Oak White & Tripp Trapp® Oak Greywash. En van deze laatste mogen wij er op mamas.nl een weggeven!

Tripp Trapp stoel winnen!

Tripp Trapp stoel winnenWil jij deze Tripp Trapp stoel in de kleur Oak Greywash winnen voor jouw kindje? Mamas.nl mag er een weggeven deze maand.  De winnaar is bekend en heeft bericht gehad. Wij vragen de winnaar ook een mooi ervaringsverhaal te schrijven, dat wij via mamas.nl kunnen delen met onze lezers. Doe jij mee? En geef je jouw vriendinnen ook een kans? Stuur dit bericht door en deel het via social media!

46 reacties

 1. Dank je wel allemaal voor jullie enthousiaste reacties! Wij zullen snel weer leuke mail & win acties hebben, dus houd de site in de gaten! Groetjes, Vivienne

 2. Wauw ik doe heel erg graag mee met deze winactie!
  In april verwachten wij ons eerste kind, deze stoel komt daarom perfect van pas!!!

 3. Voor papa’s koning,wat een geweldige troon!

 4. Johannes Henderikus

  Voor Ravi,van opa!

 5. Wauw wat een vette actie zeg! hier een echte fan! Dochter zit met veel plezier op haar Tripptrapp, stoel gaat al jaren mee, heeft vele gesprekken gevolgd en veel maaltijden gedeeld. Dit gun ik mijn broetje met hun eerste kindje net zo.. hun eerste en wat is beter dan advies? nou echt GOED advies en de Tripptrapp stoel valt voor ons hieronder! helemaal geweldig als ik hen deze cadeau kan doen. Ik hou mijn vingers gekruist.

 6. voor mijn zoontje zou deze stoel erg perfect zijn.

 7. ❤❤❤ Het lijkt me helemaal geweldig op deze Tripp Trapp stoel te winnen voor mijn lieve zoontje! ❤❤❤

 8. Super fijn voor onze George, Hij is nu 3 jaar en eet mee aan tafel. Deze aanpasbare stoel komt dus goed van pas!

 9. Zelf heb ik er altijd één willen hebben voor mijn jongens maar het is er uiteindelijk niet meer van gekomen, nu is mijn vriendinnetje zwanger en ik gun haar zo’n mooie kinderstoel zodat zij er wel van kan genieten 🙂 Ik weet zeker dat ze een ervaringsverhaal wil schrijven als ze hem wint!

 10. Josien Hillebrands

  Voor Ravi! ♥

 11. Sien van Biessum

  Wat een geweldig decembercadeau voor oma’s koning! ♥

 12. Voor de kleine meid

 13. Graag zou ik mijn ervaring willen delen, alleen die heb ik niet met deze stoel. Wel eens soort gelijke stoel. Mijn zoontje zat er voor het eerst in bij de mac donalds en omdat de stoeltjes vrij nauw zijn (wat ik wel heel prettig vind) Hij had er andere ideeën over. Hij keek zo benauwd, zo van waar stop je me nou in dan. Ik had zijn reactie vast moeten leggen. Alleen had ik geen camera bij de hand en hij was snel gewend. Ik vind deze stoeltje echt handig en comfort. Ik maak graag een kans voor mijn zoontje..

 14. Wat een mooi matchende kleur in mijn interieur!!

 15. Mijn zoontje wil sinds kort heel graag ‘goote jongen’ zijn en wil niet meer in zijn kinderstoel zitten. Een tripp trapp stoel zou heel goed uitkomen en dan kunnen wij zijn wens vervullen!! Hele gave nieuwe kleuren ook.

 16. Wat een leuke actie! En veel gelezen over deze Tripp Trapp stoel, dus ben benieuwd of de stoel zijn verwachtingen waar maakt. Daar kom ik natuurlijk maar op een manier achter, testen! Greywash past perfect in ons huisje, dus duimen maar dat onze hummel de gelukkige is! Erg leuk om ook een ervaringsverhaal te schrijven en andere mama’s te helpen in hun keuze, want die js reuze dus beetje hulp is welkom;)

 17. Ik doe graag mee voor de mooie kinderstoel, lijk me super handig, ik doe graag mee voor mijn dochtertje, zou echt super zijn !! 🙂

 18. Mijn dochter van negen jaar oud heeft haar eigen Trip Trap al bijna helemaal versleten. Zij heeft het 22q11 deletie syndroom en daardoor o.a. een groeiachterstand en een kromming in haar rug. Op de Trip Trap zit zij het fijnste aan tafel te eten maar ook te knutselen. Een nieuwe stoel voor haar zou een leuke verrassing zijn. De grijze kleur vindt zij het leukste.

 19. Ik doe graag mee voor mijn eerste kindje

 20. Ik heb voor mijn zoon die inmiddels 8 is deze stoel gehad. Toen ons neefje geboren werd hebben we hem uitgeleend. Nu ben ik zwanger van een tweeling. Mijn stoel komt weer terug…maar heb er nog één nodig. Het zijn fijne meegroeistoelen.

 21. Ik heb voor mijn zoon die inmiddels 8 is dezr stoel gehad. Toen ons neefje geboren werd hebben we hem uitgeleend. Nu ben ik zwanger van een tweelong. Mijn sotelckomt weer terug…maar heb er nog een nodig. Het zijn fijne meegroeistoelen.

 22. Ik zou heel graag mee doen voor deze mooie kleur

 23. Heel graag. Deze stoel lijkt mij zo veel handiger dan onze huidige kinderstoel. Die heeft geen babyset en is ook niet goed aan te schijven aan tafel (zonder het blad). Dit zou heel fijn zijn voor onze zoon en daarna voor ons tweede kindje.

 24. super leuk voor onze kleine man die we eind december verwachten. Voor zn grote zus hebben we al een trip trapp maar voor hem nog niet (de newborn set is al wel in huis 🙂 )
  Ik doe dus graag meem

 25. Ik ben opgegroeid met de Tripp Trapp stoelen. Niet alleen zaten mijn zusje en ik op de stoelen, mijn ouders ook! We hadden ze allemaal in onze “eigen” kleur geschilderd. 1 Generatie verder en de Tripp Trapps zijn nog steeds hip. Het lijkt me super om er eentje te winnen! Een mooi ervaringsverhaal is natuurlijk niet moeilijk met jaren ervaring van nul tot nu op de Tripp Trapp stoel!

 26. Katrien Goossens

  Graag doe ik mee voor mijn kleine doerak. Wij hebben al eens stokke voor onze zoon en zijn hier reuze blij mee.

 27. Ook ik doe graag mee om kans te maken op zo’n fantastische fijne kinderstoel! Superhandig en daar zouden we vele jaren lang ontzettend veel plezier van hebben!

 28. Anne Dierselhuis

  Trippel trappel trap,
  Zo stapt het paard van de Sint op mijn dak.
  Misschien wel met een super mooi cadeau voor onze Teun.
  Wat zou de piet hebben zitten in zijn jutte zak?
  Vol spanning klopt zijn hart
  Hard zingend onder de schoorsteen
  Een mooie tekening voor de Sint in zijn schoen
  Oog als wij toch eens het geluk hebben krijgt de Sint een dikke zoen.
  Zo’n stevige stoel die een leven lang mee gaat
  Dan mag ik vast pakjes avond naar bed, heel laat
  Ik doe nog een dansje en zing nog een liedje

 29. Heeeeeeeeeel graag!!!

 30. Super leuk voor mijn 3e neefje die volgende maand komt. En ik zou hem zelf ook willen. In greywash zou super leuk zijn

 31. YeeeY! Ja deze hippe eyecatcher zal niet misstaan bij ons in de keuken.
  Dit is echt een gevalletje van “Less is more” prachtig ding.
  Succes met verloten!

 32. erg leuk ik zou deze stoel graag winnen maar niet zo zelf te houden maar aan weg te geven aan mijn neef zodat de jongen in het nieuwe huis een eigen lekker zittende stoel kunnen zitten bij tafel

 33. Handig voor mijn neefje, voorkeur kleur: Tripp Trapp® Oak Black!

 34. Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee met deze actie voor een vriendin van mij.
  Zei heeft een klein mannetje van 5 maanden oud en is opzoek naar een kinderstoel, maar tot op heden nog niks gevonden. Hoe vet zou dit zijn als ik dit voor haar win!;) deze stoel lijkt mij echt perfect!

 35. Mijn hartje gaat direct sneller kloppen bij het zien van jullie actie.
  Ik draag namelijk een geheimpje bij me, op mijn man na weet niemand het nog en alles kriebelt de hele dag.
  Ik wist echt niet dat het zo zou voelen.
  Wij hebben hier zolang op gewacht, het is onbeschrijfelijk, eindelijk gaan ook wij dit dan mee maken.

  Lijkt me leuk om dit te winnen!

 36. Mijn zusje heeft nog geen mooie kinderstoel zoals ze het zelf zegt. Ik weet dat ze heel graag een Tripp Trapp stoel zou willen voor haar zoontje. Deze grijze kleur past helemaal bij hun, helemaal leuk omdat ze ook net verhuisd zijn. Ze wil vast wel een ervaringsverhaal schrijven in ruil hiervoor, en anders doe ik het (Heb er twee om onze tafel staan) 😉

 37. Wat een super-actie! En het zou goed uitkomen; we hebben er een tweede bij gekregen, maar nog maar 1 stoel…

 38. Heel graag!

 39. Ik doe graag mee om deze fantastische prijs te winnen!

 40. Wat een super leuke prijs welke hier helemaal goed uit komt! Suze haar kleine broertje Lasse wil als die dadelijk kan zitten, ook graag op een Tripp Trapp stoel!

  We zijn benieuwd…

 41. Saskia van der Meulen

  We hebben drie kinderen twee grijze triptraps…..Je snapt het al; dat moet veranderen. Doe dus heel graag mee. Ben echt enthousiast over dit product, dus met dat ervaringsverhaal komt het wel goed!

 42. Super mooie actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die begin maart geboren wordt! Het lijkt me ook erg leuk om een review te schrijven!

 43. Geweldig wat een super fijne actie, deze stoel zou perfect zijn voor mijn aller eerste kleinknd!! Leuk om mijn dochter hiermee te kunnen verrassen.

 44. Handig voor de kleinkinderen!!

 45. Floor Verseveldt

  Wat een geweldige actie! Wij krijgen in het voorjaar een zoontje en broertje erbij. Voor zijn grote broer hebben we al een trip trap en we willen er graag nog 1 bij hebben dus deze prijs zou erg goed uitkomen. Ik zal een mooi verhaal schrijven als wij de gelukkige zijn