Gratis rugzak & schrijfset van de film Boxtrollen winnen! Winnaars bekend!

DE BOXTROLLEN is een hartverwarmend sprookje over vriendschap en familie. De Boxtrollen zijn bijzondere wezens die onder de grond leven. Ze hebben een weesjongetje uit de stad Kaasbrugge geadopteerd en noemden hem Eitjes. Wanneer ze bedreigd worden door een gemene slechterik zoekt Eitjes hulp bij de mensen in de stad boven de grond en ontmoet het avontuurlijke meisje Winnie. Samen ontdekken ze dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, waar je woont en wie je ouders zijn; want Winnie en Eitjes sluiten echte vriendschap voor het leven. Wil jij een gratis rugzak & schrijfset van de film Boxtrollen winnen? Mama’s mag 2X een setje weggeven. De winnaars zijn: B. Vos uit Naarden & M. de Vries uit Den Haag.

De cast

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Roman Derwig (Eitjes), Hanna Obbeek (Winnie), Jacob Derwig (Sijbrand Troepzooi), Derek de Lint (Baron Schaeven-Haghe), Frank Lammers (Archibald Petronella Hebbesma en Madame Frou Frou), Horace Cohen (Meneer Penarie), Ruben van der Meer (Meneer Troela), Roué Verveer (Meneer Reuzel) en Kim van Kooten (Barones Schaeven-Haghe).

Wil jij winnen?

Schrijfset boxtrollen gratisrugzak boxtrollen gratisWil jij een gratis rugzak & schrijfset winnen van de film Boxtrollen? Mama’s mag 2X een setje weggeven. Doe mee en win! Laat hier jouw naam en email adres achter om mee te doen. Als je mee doet, meld je je automatisch aan voor onze Mama’s nieuwsbrief. Daarmee houden we je graag op de hoogte van nieuws op mamas en leuke winacties. Als je die al ontvangt, verandert er niets en maak je natuurlijk ook kans!

Over de titelsong

De Belgische singer-songwriter Milow heeft speciaal voor de Nederlandse versie van De Boxtrollen het nummer ‘Tomorrow The Sun May Go’ opgenomen. Het nummer is te horen tijdens de aftiteling van De Boxtrollen in de Nederlands gesproken versie en in de ondertitelde originele versie. Milow is een verhalenverteller. Zijn laatste album Silver Linings is een verzameling van persoonlijke en melancholische akoestische nummers. De overeenkomsten met de filmmakers van Laika zijn groot: ze vertellen een verhaal met een team van gepassioneerde animatoren die jarenlang werkten aan de stop-motion techniek achter de Boxtrollen om het persoonlijke en ontroerende verhaal van het weesjongetje Eitjes te vertellen. Het nummer ‘Tomorrow The Sun May Go’ van Milow beschrijft het verhaal van Eitjes: waar je ook vandaan komt, wie je ook bent en door wie je wordt opgevoed; er is altijd iemand die voor altijd van je zal houden.

Milow over de samenwerking: ‘Toen ze mij vroegen of ik wilde meewerken aan de Boxtrollen heb ik niet lang moeten nadenken. Het is de eerste keer dat ik een song lever voor de soundtrack van een film, iets wat ik altijd al heel graag wilde doen en ik hield meteen heel erg van de fijne personages en van de animatiestijl. Mijn nieuwe song ‘Tomorrow the Sun May Go’ is een Beatles-esque liefdesliedje maar gaat even goed over onvoorwaardelijke vriendschap en over aanvaard worden, thema’s die heel erg universeel zijn.’

DE BOXTROLLEN draait vanaf 1 oktober a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.
www.boxtrollen.nl
www.facebook.com/boxtrollen

3 reacties

  1. haha wat een geweldige rugzak. Ik gok dat mijn zoon zijn schooltas onmiddellijk in een hoekje zet en de minuten af telt voor hij terug naar school kan met deze stoere tas. Die schrijfset kom mooi uit nu hij ook zelf zijn naam wilt leren schrijven. mits enige creatieve kijk kan je bijna lezen…

  2. Wauw dat zou onze zoontje echt super vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *