Vaderdag idee: ontwerp zijn eigen lunchset

vaderdagVaderdag idee! Ontwerp zijn eigen lunchset nu met 20% korting speciaal voor vaderdag. In Nederland is het op 21 juni weer vaderdag dit jaar. In Belgie zelfs al op 14 juni. Wees er op tijd bij en geef hem een uniek kado op vaderdag! Ontwerp je eigen MyMepal broodtrommel of beker. Je kunt de bekende lunchboxen, drinkbekers en waterflessen van Rosti Mepal personaliseren met foto’s, tekeningen, teksten en/of plaatjes. Een leuk persoonlijk cadeau.

Ontwerp je eigen lunchset

Bij MyMepal kun je zelf een bijzondere lunchset ontwerpen voor vaderdag. Je kunt creatief te werk gaan met foto’s en tekst. Ook stel je zelf de kleuren van alle onderdelen samen. Bijna alles is mogelijk! Het is natuurlijk ook leuk voor kinderen. Die kunnen zo in de klas gemakkelijk hun eigen trommel en beker herkennen. Je kunt er leuke foto’s van de vakantie op plaatsen. Of geef het cadeau aan je best vriendin met een foto van jullie samen. Als cadeau voor een sportteam, een relatiegeschenk voor je klanten. En voor vaderdag is het een leuk cadeau van zijn kinderen. Het zal hen aanspreken en hij zal er blij mee zijn omdat hij dan elke dag een kunstwerk van zijn kinderen mee naar zijn werk kan nemen.

Vaderdag korting

Logo MyMepalOp de website van MyMepal vind je meer ideeën en mogelijkheden. Je kunt er ook altijd even contact over opnemen. Je hebt al een unieke MyMepal vanaf €9,49! Speciaal voor vaderdag krijg je via Mama’s ook nog eens 20% korting op de ‘To Go serie’ die geschikt is voor volwassenen, inclusief ontwerp. De kortingscode is WMAT3. Wees creatief en verras hem voor vaderdag! www.mymepal.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.