Overhemd winnen voor de feestdagen!

Overhemd winnenDe feestdagen zijn in zicht. We verheugen ons allemaal al op de vrije dagen met het gezin, maar eerst moet er op het werk nog veel gebeuren. December is een drukke maand, dus in november alvast voorbereidingen treffen, is geen overbodige luxe. We kijken al uit naar de kerst. Even lekker vrij. Alles loslaten om daarna in het nieuwe jaar met verse moed en energie weer aan de slag. We zetten nieuwe doelen voor onszelf voor volgend jaar en maken ons plan vast op papier. Nu het weer wat kouder wordt keren we iets meer naar binnen, letterlijk en figuurlijk. Om erachter te komen wat onze doelen voor volgend jaar zijn, is het fijn om wat meer rust te nemen in de kerstvakantie. Via mamas.nl kun je nu een overhemd winnen. Dan heb je het eerste cadeau alvast in huis.

LET OP: deze actie is verlopen, je kunt helaas niet meer meedoen.

Rust en ‘nee’ zeggen

Meer rust is waar we allemaal naar verlangen. Bereid je daarom goed voor en zeg ook ‘nee’ tegen dingen die je agenda teveel vullen. Misschien kun je even lekker naar de sneeuw of zon straks in de vakantie, of je ziet alle vrienden en familie waar je de rest van het jaar te weinig tijd voor hebt. Hoe we de feestdagen straks ook vieren, feestelijke kleding hoort erbij. Voor je man, broer, vader of zoon, kun je een overhemd winnen. Je mag deze zelf uitkiezen! Laat ons onderaan deze post weten welke je kiest! Door loting kiezen wij de winnaar. Dan heb je dat klusje alvast gedaan!

Cadeau voor hem, altijd lastig

Als vrouw weet je misschien nu allang welk jurkje je aantrekt met de feestdagen. En als je dat kerstjurkje nog niet hebt, ga je de komende weken vast nog wel even shoppen. En weet jij al welk cadeau je wilt hebben voor de feestdagen? Voor ons vrouwen is dat vaak niet zo moeilijk om te bedenken. Een nieuwe tas, een lekkere parfum of een mooi boek. Inspiratie genoeg! Ook voor de kinderen is het vaak niet zo moeilijk iets te verzinnen. Zij hebben zelf ook altijd ideeën genoeg. Maar weet je al wat je jouw man, broer of vader onder de boom wilt leggen? Leest hij graag? Kies dan een boek. Kookt hij graag of zou jij hem die nieuwe hobby aanraden? Geef hem dan mooie koksmessen. Of verras hem met een overhemd. Speciaal voor de feestdagen kun je daarom via Mamas.nl een overhemd winnen bij Hemdvoorhem.nl. Overhemden in alle kleuren en maten. Kies zelf het overhemd dat jij wilt winnen.

Overhemd winnen voor je man, vader of broer

Nieuwe kleding voor de feestdagen is altijd leuk om weg te geven. Daarom geeft hemdvoorhem.nl gratis een overhemd weg deze maand. Jij mag zelf een overhemd uitkiezen in de webshop van hemdvoorhem.nl. Kies wat moois uit voor je man, je vader of je broer. Laat vervolgens jouw naam en e-mail en het linkje naar jouw favoriete overhemd achter in de reacties onder deze post. Wij kiezen op 16 november 2017 een winnaar. De winnaar krijgt via email bericht. Wij zijn benieuwd welke jij kiest!

96 reacties

 1. Graag deze mooie overhemd https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-slim-fit-overhemd-bordeaux-contrast-677166-49 deze staat erg mooi bij mijn vriend die wat blond har hebt. En dan graag in maat 43 want hij hebt maat XL

 2. Marianne Scholten

  Zo fijn dat ze bij Hemdvoorhem.nl genoeg keus hebben in mouwlengte 7. Mijn man is erg lang en de keuze is soms beperkt.
  Ik ga voor strak wit met wat zwarte details. Niet alleen voor de feestdagen. Ook mooi voor het werk.
  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-mouwlengte-7-wit-zwart-contrast-0540-69-00

 3. https://www.hemdvoorhem.nl/jacques-britt-overhemd-como-slim-fit-wit-blauw-structuur-print-960725-01
  Wat een superleuke actie! Mijn man heeft dit mooie overhemd zelf uitgekozen! Een verrassing wordt het dus niet maar hij zou er echt heel blij mee zijn.

 4. Dat zou nog eens leuk zijn! Mijn man moet voor zijn werk bijna dagelijks in kostuum. Hierdoor slijten zijn overhemden wat sneller, vooral bij de ellebogen. Een nieuw exemplaar is dan ook altijd welkom! Ik zou deze voor hem geweldig vinden, ik denk dat het hem mooi zal staan!

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-blauw-geruit-french-blue-K30K300781-432

 5. Wat een toffe actie zeg!!
  Ik zou heel graag deze willen winnen voor mijn vriend!

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-zwart

 6. Anneke Brussaard

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-paars-dessin-contrast-1005-84-83

  Super mooi overhemd voor de kerstdagen!! Dit gun ik mijn man en wij onze papa!!

 7. KARINE SCHELDEMAN

  Mijn voorkeur gaat uit naar : Olymp-Tendens Regular Fit overhemd in grijze kleur. In boordmaat 42. Hierbij doe ik mee aan deze wedstrijd en dit voor mijn lieftallige vader. Als hij gaat shoppen vind hij nooit iets mooi of nooit iets naar zijn goesting, maar als ik afkom met een cadeautje voor hem dan vind hij dat steeds supermooi! Dus nu heb ik voor hem een overhemd mogen uitkiezen en wedden dat (ik tot één van de winnaars mocht behoren) hij het wel supercool zou vinden! Dat is tevens ook leuk voor mij!

 8. https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-modern-fit-zwart-gestreept-113666-38

  Samen een dagje naar de stad geweest om dit overhemd te zoeken! Ik had gewoon op hemvoorhem.nl moeten kijken, goede tip! Dus deze graag als kado voor hem. En zelfstrijkend is dan het kado voor mij, twee mensen blij gemaakt als hij hier wordt gebracht door de postbode namens Mamas.nl!

 9. https://www.hemdvoorhem.nl/casa-moda-comfort-fit-overhemd-bruin-geruit-contrast-472793600-200

  Zoveel Keus !!!

  Die zou mijn vader PRACHTIG <3 staan en wat een verassing voor morgen <3 want dan is zijn Verjaardag 16/11

  Groetjes,
  Mel

 10. Eterna comfort fit blauw gestreept
  41

 11. Wat een ruim aanbod heeft deze website en ook nog een goede filter mogelijkheden! Het was moeilijk kiezen tussen alle deze mooie overhemden maar ik heb er één gevonden die ik niet kan laten schieten. Ik ben dol in mannen in pak en zeker van de combinatie blauw kostuum met wit overhemd. De details van dit overhemd zijn echt gaaf waardoor niet zomaar een wit overhemd is! Denk dat mijn vent, die gelukkig voor mij, af en toe voor zijn werk in pak moet hier heel blij wordt.

  https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-modern-fit-overhemd-wit-fijn-oxford-special

 12. https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-paars-dessin-contrast-1205-84-83
  Dit zou mijn man prachtig staan 🙂

  Erg leuke actie, fijn zo voor de dure feestmaand !

 13. Wat een leuke actie! Ik maak graag kans op een overhemd voor mijn vader omdat hij altijd voor ons klaarstaat en zichzelf af en toe een beetje vergeet. Het lijkt me geweldig om het te mogen verrassen met dit overhemd in maat 43: https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-slim-fit-overhemd-bordeaux-contrast-677166-49

 14. Ik maak graag kans op een overhemd voor mijn man. Hij loopt 6 dagen in de week in zijn werkkleding rond, maar op zondag (of bij feestjes) mag hij altijd graag een overhemd dragen. Ik denk dat deze: https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-overhemd-wit-grijs-contrast-8500-19-e15p hem geweldig zou staan!

 15. corinne de graaf

  Leuke actie!
  Voor mijn man zou ik deze kiezen voor de kerst voor onder zijn pak.
  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-aubergine-dessin-contrast-1235-84-98

 16. Dit strijkvrije overhemd is prachtig. Mijn man zou er zeer blij mee zijn omdat hij zo mooi is en ik omdat ik hem dan niet hoef te strijken.
  ETERNA Comfort Fit overhemd, bordeaux rood gestreept (contrast)

 17. dat zou een leuk cadeau zijn voor de feestdagen. Heb even op de site gekeken en zou dan denk ik voor deze gaan. Heel mooi overhemd, en het fijne is dat het strijkvrij is, hoe ideaal voor mijn man die vaak vanwege zijn werk vanuit zijn koffer leeft.
  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-antraciet-fil

 18. https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-zwart-motief-0442-64-68 is mijn favoriet voor mijn liefste!
  Kan hij mooi naar sollicitaties dragen! En meteen voor de kerst!

 19. Voor mijn man Dino:

  Calvin Klein Fitted overhemd (Spencer), blauw dessin (Yacht club blue), maat 42

 20. Zoveel moois. Bekende site voor mij. Mijn vrouw zei dat ik er maar een mooie uit mocht zoeken, nu weet ik waarom ze het zei, hahaha

  Calvin Klein Fitted overhemd (Spencer), blauw dessin (Yacht club blue), maat 42

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-spencer-blauw-dessin-yacht-club-blue-k30k300774-405

 21. Casa Moda Comfort Fit overhemd, zwart

 22. De OLYMP Comfort Fit overhemd, zwart boordmaat 48 zou super mooi zijn voor de kerst 😉 Een echte must have. Onze kleine man van 3 jaar oud in een zelfde soort blouse en dan samen shinen als we uit eten gaan. Dat maakt me trots !!

 23. Marvelis modern Fit overhemd zwart structuur maat 46

 24. https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-donker-grijs

  Super gaaf!! Kom heel graag mee doen om een keer mezelf te verwennen met een mooi overhemd als deze

 25. https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-extra-slim-fit-overhemd-venice-lichtblauw-K30K300799-455

  Duimen maar.., dat de goede Sint dit jaar lekker vroeg zal komen voor mijn man

 26. OLYMP Modern Fit overhemd, zwart motief lijkt me super staan en dat zou goed uitkomen want tenslotte kijk ik er meer tegenaan dan hij zelf.

 27. https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-overhemd-bordeaux-rood-gestreept-contrast-8982-56-e15k

  Deze zou ik graag voor mijn man willen winnen, om hem te verrassen voor de feestdagen!

 28. Sandra Daniels-Idema

  Ik wil mijn man heel graag weer een keer in een overhemd zien. De enige keer dat ik dat zag was op onze trouwdag! https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-donker-grijs zou hem heel mooi staan.

 29. https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-norwich-bordeaux-garnet-K30K300767-609

  Bovenstaand overhemd in maat 42 zou prachtig zijn voor (onder andere) de naderende feestdagen in December! 😀

  Ik doe heel graag mee zodat mijn man er prachtig uit zal zien 😀

 30. OLYMP LUXOR MODERN FIT – maat 42!
  Lijkt me heel fijn om mijn lieve vriend hier voor de feestdagen mee te verassen. Deftig hoor!!

 31. Calvin Klein Fitted overhemd (Spencer), blauw dessin (Yacht club blue) voor mijn vader maat xl (xxl)

 32. Ow wat een leukes zitten erbij. Maar dit is toch wel mijn favoriet =)
  https://www.hemdvoorhem.nl/venti-slim-fit-overhemd-zwart-met-dessin-contrast-body-stretch-172816600-800
  Hier zou ik mijn babesie heel blij mee kunnnen maken.

 33. ETERNA 1863 Modern Fit overhemd, blauw gestreept (premium) maat 44

 34. Het Casa Moda Comfort Fit overhemd, blauw dessin (contrast) , dat is mijn keuze voor het mannetje. Fijn dat er zo’n duidelijke website is, waarin er te kiezen valt !

 35. https://www.hemdvoorhem.nl/casa-moda-comfort-fit-overhemd-wit-grijs-contrast-372817300-001 Dolgraag !!! Wit, dus mooi onder een net colbert, maar ook casual op jeans. Maar… heb je de clue al door… STRIJKVRIJ 😉 Ik loot dolgraag mee X May

 36. Leuk! Mijn man kan nog wel een ovemhemd gebruiken, hij houdt niet van poespas, dus een effen donker overhemd zal het gaan worden, zoals de https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-antraciet

 37. https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-overhemd-blauw-bruin-dessin-2062-84-28

  Wat zou het leuk zijn om mijn man hiermee te mogen verrassen!!! Hij is dol op feestelijke overhemden (en ik ook!) en het hoeft niet saai te zijn. Laatst kwam hij thuis met een overhemd vol falmingo’s, lekker opvallend voor een feestje 🙂 Zo grappig. Ik denk dat deze chique versie met blauw/bruine print hem supergoed zou staan deze kerst. Nu ga ik heel hard duimen!

 38. https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-mouwlengte-7-zwart-grijs-patroon-contrast-1262-89-68

  Met extra lange mouwen, omdat mijn man 2 meter 10 is….
  Eindelijk eentje die past?

 39. van erum maria louisa

  Eterna modern fit overhemd blauw fijn Oxford (special) maat 41 licht getailleerd

 40. Xaviera Jamie Jansen

  Arrow Regular Fit overhemd, blauw geruit, button-down Een schitterend overhemd voor manlief!

 41. Wauw, ik zou heel graag de Calvin Klein Rome Purple Dusk willen winnen voor mijn schatje. https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-rome-purple-dusk-K30K300750-544

 42. Ik maak graag kans op: Jacques Britt overhemd, Como, Slim Fit, lichtblauw structuur in maat 42

 43. Wat een mooi gebaar van hemdvoorhem.nl, de keuze is ook helemaal reuze! Mijn lieve man zie ik met kerst al helemaal rondlopen in het onderstaande mooie overhemd, ik hoop dat het winnende overhemd voor hem is bestemd!

  https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-modern-fit-mouwlengte-7-blauw-ruit-contrast
  (Maat 46)

 44. Wat een hoop overhemden op de site zeg!
  Ik doe mee voor mijn vader, die dagelijks overhemden draagt voor zijn werk. En ook een beetje voor mijn moeder. Zij moet zijn overhemden altijd strijken, en dit is niet haar lievelingswerkje, dus ik heb speciaal voor haar voor een strijkvrij overhemd gekozen 😉

  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-blauw-dessin-contrast-1235-84-18

 45. leuke actie.. doe graag mee voor dit overhemd voor mijn man…
  https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-zwart-dessin-contrast-1245-84-68 !,

  Binnenkort wordt hij gehuldigd op zijn werk omdat hij 12,5 jr. in dienst is!. Dit is een mooi overhemd om dan aan te doen!.l

 46. Dit overhemd lijkt me heel mooi voor mijn man. Hij heeft maat 43. Ik hoop dat ik win!

 47. Superleuk! 🙂 Mijn partner heeft niet zulke mooie overhemden, dus ik doe graag mee.
  Deze zou hem zo mooi staan: https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-tendenz-regular-fit-overhemd-zwart-0500-64-68

 48. Leuk, een man in een hemd is een mooie man! Ik zou deze kiezen. https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-blauw-denim-K30K300802-479 In maat 40

 49. Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), zwart maat 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.