Mooie familiefoto’s gemaakt deze zomer? Hoe bewaar je deze?

mooie familiefotosNa de vakantie ben je weer druk met werk en kinderen. De herinneringen aan een mooie vakantie met het gezin, met vrienden en familie, zijn dan snel vergeten. Daarom is het leuk om mooie vakantiefoto’s en mooie familiefoto’s vast te leggen op een manier, die je telkens even herinneren aan het samenzijn met familie en vrienden op de mooie plekken waar jullie reis je bracht. Mooie groepsfoto’s van een gezellige avond. De hele familie op de foto tijdens of na een lange wandeltocht. Bij het zien van de foto, ben je weer even in dat moment. Heb je alles goed vastgelegd op foto? Hoe zorg jij ervoor dat je deze herinneringen vasthoudt? Hoe roep je telkens weer even dat gevoel van vakantie en samenzijn op. Ook op regenachtige herfstdagen? Foto’s aan de muur helpen je daarbij. En dat kan op veel creatieve manieren.

Mooie familiefoto’s op hout

foto op houtJe deelt je familiefoto’s op Facebook en stuurt digitaal via whatsapp gemakkelijk iedereen een kopie. Misschien maak je een familie album, waarvan je een kopie aan opa en oma geeft. Maar het is ook leuk een mooie herinnering van het hele gezin af te drukken op groot formaat. Dat kan op papier of canvas, maar ook op hout. Een foto op hout afdrukken geeft een bijzonder effect aan de foto. Een mooi portret om aan de muur te hangen. Houd rekening met de kleur van je interieur of druk de mooie familiefoto’s af in zwart wit.

Printen op plexiglas

Je kunt je mooie familiefoto’s ook drukken op andere materialen voor een bijzonder effect. Bijvoorbeeld op plexiglas. Een foto op plexiglas, geeft een gladde strakke uitstraling, waarbij de kleuren net weer anders naar voren komen. Ook op plexiglas zijn zwart wit foto’s erg mooi voor aan de muur. Wees creatief en bewaar je herinneringen van bijzondere familiemomenten en bijeenkomsten op een manier die bij jou past. Zo heb je het hele jaar door de mooie herinneringen bij de hand. Ook op momenten dat je druk bent, je partner veel weg is of je kinderen druk zijn met andere dingen. Het zijn de mooie momenten samen die tellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.