Boek: Mindful family werkboek.

De stress in ons leven neemt voor velen onaanvaardbare vormen aan. Als ouder rijd je met je kinderen van hot naar her, van hockeytraining naar kinderkooruitvoering naar balletles. We spreken niet voor niets over de ‘achterbankgeneratie’. De stress geldt niet alleen de ouders, maar zeker ook de kinderen. Wat zou het toch aardig zijn als beiden nu eens iets samen konden doen wat niet stressverhogend zou zijn.
Daarom hebben mindfulnesstrainers Mirjam Spijker en Milena Hilstra een speciaal programma ontworpen. Het Mindful familiewerkboek is de weerslag van dit trainingsprogramma, waarbij ouders en kind(eren) de basisprincipes van mindfulness met elkaar aanleren.
Samen met je kind iets nieuws leren, is een unieke ervaring. Met dit werkboek leer je op een eenvoudige manier mindfulness toepassen in het drukke, dagelijkse leven van je gezin.
In het Mindful familiewerkboek vormen vijf thema’s de leidraad:
*frisse blik;
*vertrouwen;
*mildheid en geduld;
*loslaten en acceptatie;
*heartfulness.
Bij elk thema is er theoretische achtergrond voor de ouders en een kidspagina voor de kinderen. Bovendien staan er tips en oefeningen in om naar keuze toe te passen, en werkbladen met leuke opdrachten. Te koop bij bol.com.

2 reacties

  1. Dat zou wel iets kunnen zijn voor mijn gezin. Zelf al een basiscursus gedaan via mijn werk… MF voor leerkrachten. Heel prettig en zeer goed toe te passen. Nu nog met mijn eigen twee rakkers!

  2. Josje Dorgelo-ten Bosch

    Maak heel graag kans!

    Groetjes,
    Josje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.