Cursus Bewust Opvoeden

Op dinsdag 16 september start er weer een nieuwe cursus Bewust Opvoeden -Conscious Discipline- bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Leusden. Heb je weleens tegen jezelf gezegd: ik heb alles geprobeerd om te zorgen dat mijn kind… zich aankleedt, zijn huiswerk doet of zijn kamer opruimt? En vervolgens verzucht: ik geef het op? Ben je het zat om politieagent te spelen in je eigen huis? Dan is deze cursus iets voor jou.

Hoe ga ik dit oplossen?

Wil je weten wat je kunt doen in die situaties waarbij je denkt: hoe ga ik dit nou weer oplossen? Daniëla Koele (42) uit Leusden vertelt in deze cursus over de zeven pijlers van Conscious Discipline -Bewust Opvoeden. Zij ontdekte dit sociaal emotionele programma voor kinderen, ouders en leerkrachten in Florida in de Verenigde Staten. Het is de missie van Daniëla om Conscious Discipline naar Nederland te brengen. Het programma is ontwikkeld door dr. Becky Bailey, dr. in de psychologie. Haar boek Easy to Love, Difficult to Discipline is in 2010 in de Verenigde Staten uitgeroepen tot beste opvoedboek van Amerika.

Cursus bewust opvoeden

Cursus bewust opvoedenDaniëla Koele is sinds juni de eerste gecertificeerde trainer in Conscious Discipline in Nederland en geeft al twee jaar de goed lopende cursus ‘Bewust Opvoeden’ bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Leusden. De cursus bestaat uit acht dinsdagavonden van 2 1/2 uur + 1 terugkomavond.
Kosten: 175 euro + 20 euro materiaalkosten
Kom je met z’n tweeën of als stel, dan betaal je 345 euro en ontvang je 2 syllabi ipv 4.

Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin, De Mulderij 1, Leusden
Data: 16, 23 sep, 7, 14, 28 okt, 4, 18, 25 nov 2014
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Aanmelden: daniela@koele.info

consciousdiscipline.nl
facebook.com/ConsciousDisciplineNL

Reacties van deelnemers

Cayanda, Leusden
“Bedacht mij net hoe heerlijk het is dat de ‘strafhoek’ al weken/maanden niet meer gebruikt is! Niet omdat mijn zoon nu zo heilig is geworden, maar omdat wij nu de tools hebben om het anders te doen! En dat voelt heerlijk. Het voelt goed en het doet goed!”

Madeleine, Leusden
“Het leuke van de cursusavond was dat je niet eerst de theorie hoefde door te spitten, maar dat je de volgende ochtend meteen ermee aan de slag kon.”

Angela, Amersfoort
“Ik sta ‘s ochtends van 8.00 tot 8.30 uur niet meer te loeien/gillen.”

Linda, Leusden
“Voordat ik de cursus ging doen, zag ik echt op tegen de vakantie. Twee weken met de kinderen thuis! Nu ik de cursus heb gedaan, kijk ik er naar uit.”

Simone, Amersfoort
“Ik zou een heel andere moeder geweest zijn als ik de cursus niet had gedaan. Veel akeliger. Ik zou ook veel vaker gedacht hebben: hoe moet ik dit nu weer aanpakken? Veel onzekerder, waar mijn dochter dan last van zou hebben gehad. Ik ben veel rustiger geworden, en accepteer dingen meer zoals ze zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.