Kledingtips voor kleine vrouwen

Wat trek je nou het beste aan als je klein bent en waar moet je op letten?

Tip 1

Zorg ervoor dat als je een broek draagt, deze zo lang mogelijk is. Op deze manier lijken je benen langer.

Tip 2

Als je een rokje draagt draag deze dan het liefst boven de knie. Hoe korter de rok, hoe meer been je laat zien, hoe langer je lijkt.

Tip 3

Een inkopper maar deze werkt toch wel goed; draag kleding in één en dezelfde kleur of in ieder geval in dezelfde tinten.

Tip 4

Zorg ervoor dat de lengte niet doorbroken wordt, dus bijvoorbeeld een afwijkende kleur riem is een breekpunt en laat je kleiner lijken.

Tip 5

Draag liever geen hoge laarzen. Ze bedekken je been waardoor je kleiner lijkt. Als je toch hoge laarzen wilt dragen doe het dan in combinatie met zelfde kleur maillot/panty & kort rokje.

Tip 6

Laat je tops (alles wat je aan de bovenkant draagt) op ongeveer je heupbot eindigen. Op deze manier hou je de juiste balans tussen boven- en onderkant, laat je meer been zien en dus lijk je langer.
Dit is misschien wel de belangrijkste tip van allemaal.

Overigens zijn bovenstaande ‘regels’ die je met een korrel zout moet nemen want regels zijn er, wat mij betreft, ook om aan je laars te lappen.
Waar het vooral over gaat is dat jij blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt!
Dus als jij als ‘kleintje’ een gekleurde riem wilt om doen gewoon omdat je dat leuk vindt, dan moet je dat vooral doen. Ik ken de ‘regeltjes’ natuurlijk maar doe er ook gewoon vaak NIET aan mee want ik trek toch vooral aan wat ik leuk vind en waar ik me lekker in voel. Dat raad ik jou ook aan.

‘Klein maar fijn’ zeg ik altijd dus straal gewoon en wees je (kleine) zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.