Kerstcadeau ideeën van kerstboeketten tot edelstenen

Kerstcadeau ideeën

Heb jij de hele dag al kerstnummers aanstaan? Helemaal goed, want het is alweer bijna kerst. Bij kerst horen natuurlijk kerstcadeaus. Het kan moeilijk om elk jaar weer wat nieuws te verzinnen. Om je hierbij te helpen hebben we een lijstje gemaakt met wat originele kerstcadeau ideeën. Dus kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan vooral ons lijstje even door!

1.      Kerstcadeau ideeën: Bloemen zijn écht altijd goed

Bloemen, eigenlijk kun je er nooit echt de mist mee in gaan. Of iemand moet allergisch zijn, dan wordt het een ander verhaal. Groen in je huis, kan vooral in de winterdagen wat extra leven in huis geven. Een perfect cadeau voor iedereen in je leven, die wel een oppepper kan gebruiken. Op de webshop van Boeketcadeau heb je veel keuze tussen diverse boeketten.

2.      Spirituele cadeaus

Heb je iemand in je omgeving die meer wil leren over spiritualiteit of hier bekend mee is? Geef dan iets wat daarbij past. Bijvoorbeeld een mooi boek over maanstanden. Ook een kaarten set met illustraties, kan een mooi cadeau zijn. Edelstenen zijn ook een prachtig cadeau, vooral omdat je het zo persoonlijk kunt maken. Kies een steen die staat voor iets wat die persoon kracht geeft.

3.      Persoonlijk tegeltje

Een trend die pas net is opgedoken. De trend is om een tegeltje te maken die iets zegt over de persoon die het ontvangt. Dit kan een mooie illustratie zijn, maar met passende teksten zit je ook nooit mis. Je kunt hiervoor zij verschillende bedrijven terecht.

4.      Een goed boek

Je zou denken, wat is hier nou origineel aan? Nou boeken lezen is nou niet perse iets wat iedereen elke dag doet. Een goede reden om dit juist te stimuleren. Het lezen van een boek is namelijk rustgevend en het dwingt je te werken aan je concentratie.  Een andere trend die we met je willen bespreken is het lezen van zelfontwikkeling boeken. Maar ook boeken over bekende figuren zijn weer erg populair.

5.      Decoratie

Heb je iemand in je leven die gek is op interieur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Decoratie kent geen regels. Het enige wat je moet weten is wat die persoon mooi vindt. Houd hij of zij van kleur of juist niet? Modern of klassiek? Er is keuze genoeg en ook tweedehands kan je mooie vondsten vinden. Lekker budget proof.

Welke leuke kerstcadeau ideeën kun jij hier nog aan toevoegen? Laat een reactie achter om jouw inspiratie te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.