WINNEN 3X DVD Brammetje Baas. Winnaars zijn bekend!

BRAMMETJE BAAS – heerlijke familiefilm met oa Katja Herbers en Egbert Jan Weber- vanaf 24 okt op DVD en Blu-ray. Een heerlijke familiefilm gebaseerd op het prentenboek van de populaire kinderboeken en filmschrijfster Tamara Bos en geregisseerd door Anna van der Heide.
Brammetje Baas
Van de makers van Dolfje Weerwolfje, Minoes  Het Paard van Sinterklaas en vele andere klassiekers.  Met Katja Herbers, Coen van Overdam, Tjebbo Gerritsma en Egbert Jan Weeber. Wil jij deze DVD winnen? Mama’s mag er 3 weggeven. Meld je hier aan voor deze Winactie. Als je deelneemt meld je je automatisch ook aan voor onze gratis nieuwsbrief!De winnaars van deze actie zijn: M. Weber uit Lelystad,  R. Matthijsen uit Breda,  M. Lamaker uit Den Hoorn ZH. Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

De sprankelende familiefilm Brammetje Baas, gebaseerd op het prentenboek van de populaire kinderboeken en filmschijfster Tamara Bos, trok meer dan 100.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen en werd daarmee bekroond met een Gouden Film. Daarnaast is Brammetje Baas geselecteerd voor een Gouden Kalf-competitie op het Nederlands Film Festival. De regie was in handen van Anna van der Heide. Zij was eerder verantwoordelijk voor de regie van Briefgeheim en Ik ben Willem.

Voor hoofdrolspeler Coen van Overdam was Brammetje Baas zijn eerste film. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Katja Herbers (Sonny Boy, De Storm, Süskind), Tjebbo Gerritsma (Goede Tijden Slechte Tijden, Iedereen is gek op Jack) en Egbert Jan Weber (Oesters van Nam Kee, Van God Los).

Distributie: BFD Home Entertainment. Publiciteit: MvSP.

Korte inhoud
De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten. Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep 3 te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwered van het bewegelijke, ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
Laat hier jouw gegevens achter als je deze DVD wilt winnen!

Technische gegevens
DVD
TAAL: Nederlands – AUDIO: Dolby Digital 5.1 – BEELD: 1.78:1   – SPEELDUUR: ca. 78 minuten – GENRE: familie – REGIO: 2 (PAL)
Extra: Trailer | Making of | Videoclip (Jochem Myer) | Interview Jochem Myer
Consumentenadviesprijs: € 14,99

Blu-ray disc
TAAL: Nederlands – AUDIO: DTS HD 5.1 – BEELD: 1.78:1   – SPEELDUUR: ca. 78 minuten – GENRE: familie – REGIO: ABC
Extra: Trailer | Making of | Videoclip (Jochem Myer) | Interview Jochem Myer
Consumentenadviesprijs: € 19,99

Een reactie

  1. Dit is echt een super leuke film voor de kids, maar oma vind hem ook leuk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.