Het mama masterplan, moeders maken zonnige revolutie!

HET MAMA MASTERPLAN de Zonnige Revolutie
Laten we eerlijk zijn. Als de minister-president van dit land in een bakfiets naar het Catshuis was gereden, zou Nederland er zo anders uitzien. Moeders zijn het antwoord op de crisis. Door de evolutie. In de prehistorie konden we al multi-tasken en brachten we 70% van het voedsel binnen. Hun brein. Het is bewezen: een moeder is sneller dan een maagd. En omdat ze elke dag ondervinden dat je alleen door samenwerking tot grote resultaten komt. Anders overleef je de guerrilla van het schoolplein niet. Daarom roept Christine Pannebakker in Het mama masterplan op tot een zonnige revolutie. Zodat moeders weer weten dat zij het verschil maken. In zichzelf. Hun gezin. Het bedrijfsleven. De wereld.

Het is nu of nooit. Moeders staan voor groei. Voor ‘yes we can.’ Voor snel overleg en actie. Handen geven aan hun hart. Ze zijn de peper die we nu nodig hebben. Al meer dan vijftien jaar brengt Christine Pannebakker inspiratie en motivatie in huiskamers, bedrijven en overheidsinstellingen. Volgens haar hebben moeders de toekomst meer dan ooit in handen. In het boek Het mama masterplan vertelt ze waarom. En hoe.

Christine Pannebakker is journaliste en schrijfster van boeken als Singles, Wie ben ik en Vrouwenpower. Ze is al vijftien jaar een expert op het gebied van inspiratie en motivatie. In het bedrijfsleven, bij de overheid en in haar boeken. Haar lezingen en seminars worden door duizenden lezers bezocht. Ze is moeder van Zonneke en getrouwd met schrijver Geert Kimpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.