Weg met je rimpels, train je gezichtspieren! Workshops in maart 2013

Na gezichtstrainingWe willen allemaal oud worden, maar liever zonder de uiterlijke gevolgen ervan. Vrouwen van 35 zien de eerste verslapping van de huid en denken er soms al over om hun oogleden te liften; doe het niet, het  is niet nodig. Als je geen facelift wilt, botox inspuitingen of andere kunstmatige ingrepen wilt ondergaan, is het versterken van de gezichtspieren de beste oplossing om er gegarandeerd beter uit te zien. In deze  workshop leer je hoe jij je gezichtshuid door spiertraining steviger kunt maken, de structuur verbetert en er meer ontspannen uitziet. Vanaf de allereerste keer dat je de oefeningen doet zul je dit effect voelen en na een paar weken ga je het in de spiegel al zien! Tineke van der Meijden is schoonheidsspecialiste en doet zelf deze oefeningen wekelijks. Je kunt het verschil op de foto vóór (vier jaar geleden) en ná van deze week, goed zien. Zij leert je precies hoe jij ook jouw gezicht weer in shape brengt. lees snel verder voor data en tijden en meld je aan!
De workshop wordt gegeven tijdens een dagdeel (ochtend, middag of avond) in Putten (boven Amersfoort) en duurt 2 tot 2,5 uur. Per workshop nemen maximaal 6 vrouwen deel zodat iedereen ruime persoonlijke aandacht krijgt.

De workshop ziet er als volgt uit:

  • kennismaking en uitleg over de trainingsmethode onder het genot van koffie, thee of water
  • praktisch oefenen: de oefeningen zijn stevig en uitleg is absoluut nodig om de grepen juist toe te passen. Na een aantal dagen serieus oefenen ken je ze uit je hoofd en kun je ze bijvoorbeeld tijdens het televisiekijken doen.
  • als er tijd overblijft laat ik een 5 minuten make-up zien die het uiterlijk snel en effectief accentueert.
  • ter ondersteuning van de oefeningen thuis krijg je een instructieboekje mee.

De kosten voor deze workshop bedragen € 49,95 inclusief het instructieboekje “Spieroefeningen voor het gezicht”. Ik geef ook de mogelijkheid voor een terugkom training, de groep kan dan groter zijn en de kosten daarvoor bedragen € 30,00.  PS: Tijdens de  workshop is oog make-up geen probleem, maar foundation gaat ‘glijden’ en lipstick wordt ook beschadigd tijdens het oefenen.

Data
Di 12 maart:      avond
Do 14 maart:   morgen, middag of avond
Ma 18 maart:   morgen, middag
Do  21 Maart:  morgen, middag of avond

Aanvang ochtend workshop:     09.30 u (ivm verkeer)
Middag                         13.30 u
Avond                          19.30 u

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Tineke van der Meijden via w.v.d.meijden@zonnet.nl en geef aan welke dag en tijd je mee wilt doen. Je ontvangt adres en betaalgegevens dan via email. De workshops vinden plaats in Putten (net boven Amersfoort).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.