Eet je jong! ‘Beautyfood Verwen Weekend’ voor vrouwen

Laat je verwennen en leer alles over Beautyfood!
Eva van Nieuwburg van Superfoods voor Supervrouwen nodigt jou –supervrouw- uit voor een Beautyfood Verwen Weekeind voor vrouwen in oktober of november. Met workshops waarin je leert welke voedingsmiddelen jou mooier maken. Omdat ze gezond en verjongend zijn. In het Golden Tulip hotel Tjaarda in Oranjewoud krijg je bovendien behandelingen met cosmeticamerk Dr. Hauschka en mag je gebruik maken van de wellness faciliteiten. De chefkok bereidt het  beautyfood-menu voor je. Na dit ontspannende weekend voor vrouwen weet je wat je kunt eten voor schoonheid en verjonging.

Korting via Vitaminstore
Koop nu bij Vitaminstore producten van dr. Hauschka of Mattisson Healthcare en ontvang 25 euro korting op het Beautyfood Verwen Weekend in vier sterren hotel Tjaarda. Deze kortingsactie loopt t/m 31 oktober, daarna geldt de normale prijs. Je kunt je aanmelden via:www.superfoodsvoorsupervrouwen.nl

Eva van NieuwburgSuperfoods en beautyfoods
De workshops omvatten theoretische kennis en praktische tips & tricks over wat je kunt doen om schoonheid van binnenuit te vergroten en te behouden. Voeding heeft het vermogen om bij te dragen aan onze veroudering òf onze verjonging. We bespreken verschillende verjongende voedingsmiddelen, ook wel superfoods en beautyfoods genoemd. Daarnaast is er aandacht voor ieders persoonlijke en unieke schoonheid. Door contact te maken met je natuurlijke schoonheid, vergroot je jouw aantrekkelijkheid. Na afloop ontvang je recepten, een goodybag en alle richtlijnen om thuis goed van start te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.