3X WINNEN SOXS voor moederdag

soxs bubblegum labelLET OP: deze actie is verlopen. De winnaars zijn bekend, je kunt niet meer meedoen. Er zijn ook nieuwe prijsvragen voor moeders .
Ken jij SOXS.co al? Ik ben helemaal fan! Deze ambachtelijk geproduceerde geitenwollen sokken met een ‘hip label’, zijn helemaal hot! En bovendien super comfortabel. Voor in de winter, tegen koude voeten. Maar zeker ook voor de zomer. Want als je de hele dag met blote benen loopt, kun je het ’s avonds toch fris krijgen. Dan trek je gewoon je SOXS aan. Speciaal voor moederdag daarom nu de actie: 3X WINNEN SOXS. Wil jij kans maken op een paar van deze heerlijke sokken? Doe dan mee! En vergeet niet jouw reactie achter te laten en minimaal 1 van onze socials te volgen en liken!

Traditioneel en toch trendy

WINNEN SOXSTraditioneel en trendy zijn twee woorden die moeilijk te verenigen zijn. En toch lukte het SOXS.co. De sokken zijn traditioneel en comfortabel. En door de naam, de kwaliteit en het hippe gekleurde label, zijn de sokken een absolute musthave geworden voor veel vrouwen. Laat ons weten waarom jij graag een paar SOXS zou willen winnen!

Duurzaam, comfortabel en stijlvol

De sokken van SOXS.co zijn comfortabel en ademend. Ze nemen vocht op en zijn zacht en warm voor je voeten. En nog helemaal van deze tijd ook. Hip en happening. Je zou kunnen zeggen dat het eigentijdse klassiekers zijn. SOXS zijn gemaakt van de puurste en meest duurzame wol uit Nieuw Zeeland. Ze zijn heerlijk voor binnen en buiten. En als je de SOXS bestelt, worden ze in een stijlvolle doos geleverd. Zo is het een ideaal cadeau voor iedereen. Je kunt ze bestellen vanaf 21,95 op www.soxs.co.

3X WINNEN SOXS voor moederdag

SOXS

 

Omdat wij van Mamas.nl graag moeders verwennen voor moederdag, zijn we op zoek gegaan naar het ultieme cadeau voor mama. En omdat we vaak weinig tijd voor onszelf hebben, moest het iets zijn waarmee jij jezelf kunt verwennen. Dat vonden we in SOXS. Uit eigen ervaring weten we hoe heerlijk het is ons even op te krullen op de bank met een kop thee of koffie. En daarbij zijn warme, zachte sokken een basis ingrediënt voor genoeglijkheid en zelfzorg. Deze actie liep tot 9 mei 2020, je kunt niet meer meedoen.

Als je meedoet ontvang je voortaan automatisch onze nieuwsbrief met nieuws en leuke prijsvragen. Je kunt je daarvoor altijd weer afmelden onderaan onze mails. Ben jij al abonnee? Laat dan toch via hetzelfde formulier weten dat je mee wilt doen aan deze prijsvraag. Dan maak je evenveel kans. NB Wij nemen jouw privacy heel serieus. Er is maar 1 persoon binnen ons bedrijf die inzage heeft in die gegevens. En wij delen die nooit met andere partijen. Als je wint, geven we wel jouw gegevens aan SOXS.co, zodat zij de prijs kunnen toesturen.

42 reacties

  1. Als er iets is waar ik van houd, dan is het wel om ’s avonds na een drukke dag lekker met sokken en een dekentje op de boek nog even rustig een boek te lezen. Ik zie deze sokken dus helemaal zitten!

  2. Zo fijn om mijn voeten warm te houden en mijn zeer pijnlijke kramp weg te houden

  3. Deze moeder/oma loot dollgraagg mee voor mijn lieve dochter Melissa! die een Zware job in de Zorg heeft, mama is van een dochtertje, 5.00u moet op staan en mijn lieve kleindochtertje al bij mij al om 6.00u! komt brengen om op haar te passen alvorens zij naar haar werk kan gaan. Ook is ze hiernaast nog verhuisd afgelopen week!! en zou het voor haar superrrlekker WARM en relaxed zijn als ze thuiskomt van haar werk deze héérlijke SOXS te mogen dragen in haar nieuwe huisje, dan zal ze er zeker warmpjes bij zitten! Duimen voor deze lieve moeder en Zorgtopper!!

  4. Oh die zouden perfct zijn voor mijn koude voeten!

  5. Wauwww dat zou fijn zijn voor mijn altijd koude voeten

  6. .. echt iets voor de Madre Familias, de moeder van mijn (klein)kinderen.. staat altijd voor iedereen klaar.. met of zonder sokken.. Ben benieuwd

  7. Wat een origineel moederdagkado! Mijn oma en mijn moeder breiden dit soort sokken, dus de nostalgie en de moeder die voor je warme voeten zorgt, daar denk ik nu zeker aan. Heerlijk cosy, bijna hartverwarmend.
    (volg en deel via FB)

  8. Die zien er heerlijk warm en luxe uit! Ik draag graag fijne warme sokken i.p.v. pantoffels. Deze kijken me erg geschikt om lekker ’s avonds mee op de bank te zitten.

  9. Heerlijk voor iemand die bijna altijd koude voeten heeft, ik loot graag mee!!

  10. Anita Hubert

    Ik hoop dat het voorlopig te warm is om deze sokken te dragen. Maar voor de winter lijken ze me heerlijk.

  11. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee!

  12. Oehhh, wat een mooie warme sokken, die heb ik nodig als ik moet bevallen. Het schijnt dat veel vrouwen koude voeten krijgen tijdens de bevalling. Deze sokken gaan mijn voeten zeker warm houden op een hippe manier. En natuurlijk kan ik ze ook gewoon nog dragen tijdens de koudere dagen om mijn voeten warm te houden.

  13. Superleuke én warme actie!
    Doe héél graag mee….

  14. erg fijn een paar lekker warme sokken om lekker mee op de bankt te kruipen naar een lange werkdag in de gehandicapten zorg

  15. T. van Houten

    Wij vrouwen met onze koude voeten, helaas ben ik er ook zo’n een, dus die van SOXS zijn het hele jaar nodig.

  16. John Bottenheft

    Wat leuk en reuze handig voor mijn vrouw die vaak last heeft van koude voeten is dit een leuk cadeautje voor haar in deze lastige tijd voor iedereen.

  17. Heerlijk sokken zeker als het weer wat kouder wordt,,

  18. Ik heb altijd sokken aan. Vind het fijner dan blote voeten. En als ik thuis ben heb ik het liefst hele dikke sokken aan. Lekker comfi!!

  19. Of het nu zomer of winter is, ik draag altijd sokken. Ik weet dat ik een van de weinigen ben, maar ik heb echt een hekel aan blote voeten. Nu is het niet zo dat ik een sokken-in-sandalen typje ben, maar zodra ik thuis ben, gaan de sokjes weer aan.

    • Leuk dat je meedoet! Ik heb zelf al ruim 30 jaar nooit sokken aan in mijn schoenen. Zelfs niet in de winter. Maar sinds ik SOXS heb, draag ik ze bijna elke dag in huis. Ik ben gewoon verliefd op die dingen:) Het geeft een luxe gevoel van comfort en warmte, wat ik moeilijk kan beschrijven. Ik ontdekte ze twee jaar geleden en gebruikte ze toen alleen na mijn yogales. Maar dat breidt zich steeds verder uit! Groetjes, Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.