Winactie 5X Thalgo verzorgingsset, de winnaars zijn bekend!

Eerste rimpeltjes? Thalgo geeft eerste hulp! Tja, je kunt er nu eenmaal niet omheen. Bij het ouder worden horen ook rimpels. Rimpels hoeven helemaal niet erg te zijn, sterker nog, het geeft je vaak een ‘menselijk’ gezicht. Er is alleen een verschil tussen een zacht rimpeltje of diepe groef. Thalgo maakt gebruik van algen en andere zee-ingrediënten om zo doeltreffende anti-ageing crèmes te produceren. De winnaars zijn:

Z. Halsema uit Amsterdam
M. van Riel uit Leusden
E. Kroon uit Utrecht
N. Castelein uit Utrecht
M. Heil uit Amsterdam

De zee is de oorsprong van alle leven op aarde. En het is al eeuwenlang een enorme bron van krachtige werkstoffen. Hippocrates, vader van de moderne geneeskunde, schreef al in de vierde eeuw voor Christus over het heilzame gebruik van zeewater. Thalgo gebruikt rode zee-algen. Deze beschermen je huid en stimuleren de aanmaak van bindweefsel, zodat jouw huid voelbaar steviger is.

Speciaal voor de eerste rimpeltjes is er het Smooth Collageen programma. Hierin zit een hydraterende Collageen Cream (€ 55,- 50ml) met als hoofdbestanddeel Marine Collageen: proteïne die van nature ook in je lichaam aanwezig is. Daarnaast is er een Collageen Concentrate serum (€ 49,- 30ml) die je rimpeltjes verzacht. Overigens kun je ook bij de schoonheidsspecialist terecht om een Smooth Collageen behandeling te ondergaan. www.thalgo.nl

9 reacties

  1. venneman kristien

    Ja je bent nooit te oud of te jong om ermee te beginnen.Want niemand heeft graag rimpels toch??

  2. Een middeltje voor het ouder worden is nooit weg

  3. Jacqueline de Waal

    Niemand wil eraan maar ouder worden gaat van zelf!
    Een hulp middeltje is dan de uitkomst!

  4. Geweldig we worden allemaal ouder en de tijd staat niet stil en gelukkig ook niet in de productie zou het heel graag proberen!

  5. lekker kan het wel gebruiken hoor heerlijk 🙂

  6. Ook ik vertoon de eerste tekenen van het ouder worden en kan zo’n erstehulp-pakketje wel goed gebruiken.

  7. Eerste rimpeltjes worden zichtbaar… pak ze het liefst zo vroeg mogelijk aan met een fijn middel!

  8. Rimpeltjes als ik lach en als ik huil en zelfs als ik chagerijnig ben. Met de kerstdagen in het vooruitzicht kan mijn gezicht wel een boost gebruiken om er toch stralend uit te zien

  9. DAT KAN MIJN , OUDERE HUIDJE WEL GEBRUIKEN …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.