BLOOM09 Geboortekaartjes & Trouwkaarten

BLOOM09 – www.bloom09.nl – is een , bijzondere enthousiaste ontwerpstudio met liefde voor mooie designs en papier. Bij bloom09 zijn we altijd vol overgave bezig met het maken van de mooiste geboortekaartjes en unieke trouwkaarten en staan we klaar voor iedereen die opzoek is naar creatieve en mooie ontwerpen. Tijdens het ontwerpen van een uniek geboortekaartje of bijzondere trouwkaart moet ons hart sneller gaan slaan! Vol enthousiasme werken we dan ook aan een unieke collectie.
De ontwerpen van de geboortekaartjes zijn strak, helder en het allerliefst met een verhaal voor een bijzondere boodschap in de brievenbus. De ontwerpen van de trouwkaarten zijn fris en illustratief. Ook is er een collectie trouwkaarten in een bijzonder formaat die we luxe afwerken met mooie satijnen linten.

bloom09 geboortekaartjes en trouwkaartenBloom09 staat voor kwaliteit. Geen standaard werk maar oog voor detail tijdens het hele proces. Tot jouw kaart in de envelop verdwijnt, zorgen zij voor een kwalitiatief en mooi product. Naast bloom09 is Linda Boon ook initiatiefnemer van een uniek samenwerkingsverband tussen zeer verschillende, exclusieve illustratoren. Op de website www.allenieuwegeboortekaartjes.nl tref je een uniek overzicht van de nieuwste geboortekaartjes van maar liefst 50 verschillende ontwerpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *