Home / Nieuws / Nieuwe parttime vacatures bij 9tot3 vacaturebank!

Nieuwe parttime vacatures bij 9tot3 vacaturebank!

Nieuwe parttime vacaturesDeze maand hebben we weer mooie nieuwe parttime vacatures bij 9tot3 vacaturebank. Ruim 10 jaar geleden zette ik deze 9tot3 vacaturebank op om moeders en vaders meer ruimte te geven gezin en werk te combineren. Ik voerde een actieve lobby in Den Haag om flexibele werktijden voor iedereen mogelijk te maken. Het resulteerde in de wet flexibele werktijden, die sinds vorig jaar van kracht is. Jij mag altijd met je werkgever in gesprek over werktijden. Zodat je werk & privé optimaal kunt combineren.

Nieuwe parttime vacatures

Deze week hebben we twee mooie nieuwe vacatures voor je. Iets voor jou? Of ken je iemand? Reageer of deel de vacature met iemand die op zoek is. Dan zetten we samen de ideale balans tussen werk & gezin op de kaart!

Breng een vacature aan en ontvang 50 euro!

Ken je zelf bedrijven waar mooie vacatures open staan? En zijn die parttime of fulltime? En zijn ‘afspraken over werktijden, flexibel in tijd en plaats’ van toepassing? Promoot dan de 9tot3 vacaturebank voor ons. Als de vacature wordt aangemeld, ontvang je een cadeaubon van 50 euro. Mail mij even via info@9tot3.nl voor de voorwaarden! Hartelijke groeten, Vivienne Westerhoud.

Patientbegeleider Hyperbare Geneeskunde, Meander MC Amersfoort. 3 uur per dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *