Home / Gratis, Winnen & Prijsvragen / WIN & TEST: Spelenderwijs leren met LEGO® DUPLO® Creative Sorter WINNAARS BEKEND!

WIN & TEST: Spelenderwijs leren met LEGO® DUPLO® Creative Sorter WINNAARS BEKEND!

LEGO® DUPLO® heeft onlangs de Creative Sorter gelanceerd; een innovatief product dat van sorteren een heel nieuwe ervaring maakt. De Creative Sorter stimuleert de creativiteit van de allerkleinsten en laat hen op een originele manier spelenderwijs leren. Het biedt de mogelijkheid om op veel verschillende manieren te spelen: sorteren, bouwen, stapelen en puzzelen. Urenlang speelplezier met één stuk speelgoed! De winnaars zijn:

M. van Trigt uit Hillegom
S. Vermeulen uit Molenschot
I. Verhoeven uit Vlijmen

De LEGO DUPLO Creative Sorter combineert de vertrouwde DUPLO steentjes met een sorteerder zodat de kinderen op een creatieve wijze kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen. Met de Creative Sorter worden de kinderen niet alleen uitgedaagd om te sorteren; de blauwe, gele en rode sorteerplaten helpen je kind namelijk ook om te puzzelen en diertjes te bouwen met de juiste vormen. Het speelgoed helpt kinderen spelenderwijs te leren en ontwikkelt de fijne motorische vaardigheden, kleur- en vormherkenning, creativiteit en fantasie.

Wil jij deze LEGO DUPLO Creative Sorter laten testen door je kind(eren), stuur dan een mailtje naar info@mamas.nl vóór 10 februari 2012 met jouw naam en adresgegevens. Vermeld ook de leeftijd van je kinderen! De Creative Sorter is voor kinderen tussen 1,5 en 5 jaar. Graag ontvangen we dan een leuke reactie, eventueel met foto,  van je terug, zodat we deze kunnen plaatsen op de website.

Op deze infographic staat meer informatie over hoe kinderen zich ontwikkelen door middel van spelen. Meer informatie over LEGO DUPLO vindt je op de website www.DUPLO.LEGO.nl.

4 reacties

  1. Leuk actie!!!

  2. Linda Pijnenburg

    Wat super leuk!!! De DUPLO Creative Sorter staat hier op t wensenlijstje voor dr verjaardag 🙂

  3. Mijn zoon is 1 jaar en 2 maand oud en speelt ook al met duplo heeft voor zijn verjaardag veel duplo gekregen alleen deze set nog niet.

  4. Mijn eigen kinderen zijn er inmiddels te groot voor, maar ik heb wel een soort pleeg/peetkindje (asielzoekerskindje) die a.s. vrijdag 2 jaar wordt. En zijn broertje wordt bijna 1 jaar. Aan hen zou het zeker besteed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *