Je bent zwanger?! Van harte gefeliciteerd!

Nadat je de 20 weken echo hebt gehad, ga je langzaamaan oriënteren op geboortekaartjes. Wat is er veel! En wat lijken veel geboortekaartjes  op elkaar. Dat is wel het laatste wat je wilt: een geboortekaartje dat ook door een zwangere vriendin wordt uitgekozen en bij jullie beiden op de plank staat straks. Uniek moet het zijn. En helemaal aangepast naar jouw wens en stijl. En, het meest belangrijke: met foto’s van jouw zwangere buik, pasgeboren kleintje en zijn of haar broertjes en zusjes. Mamamila geboortekaarten heeft deze unieke geboortekaartjes!

Op www.mamamila.nl staan heel veel voorbeelden van strak vormgegeven geboortekaartjes, zowel zonder als met foto’s. Geen tierelantijnen en hysterische ontwerpen, maar super persoonlijk door toevoeging van jouw eigen foto’s na de geboorte.

Bestellen van een geboortekaartje kan via de website, maar nog leuker is het om in overleg met Jolette van Mamamila, het geboortekaartje naar jouw smaak aan te laten passen.

Noem je in jouw mailopdracht de nieuwsbrief van Mamas, dan heeft Mamamila  een leuke korting voor je. Je krijg dan nml. EUR 15 korting op een bestelling fotogeboortekaartjes met enveloppen.

Check voor alle informatie, www.mamamila.nl of bel Jolette via 015-2853061.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *