Baby- en kind producten vergelijken, Wooki.nl!

Wooki.nl is bij de meeste moeders en moeders in spé nog niet zo bekend. Wooki is een nieuwe vergelijkingssite die veel leuker en veel beter baby- en kind producten vergelijkt dan alle andere vergelijkingssites. En daarom willen wij u deze tip niet onthouden.

Het mooie van Wooki is dat je het product vindt dat perfect van toepassing is op jouw wensen. Het vergelijken is helemaal niet moeilijk of omslachtig. Alle producten worden als een leuke test aangeboden. Wanneer u de test start wordt u gevraagd om alle vragen zo goed mogelijk in te vullen. Na het invullen, wat nooit langer dan 1 tot 2 minuutjes duurt, weet u meteen de uitslag. Deze uitslag is vormgegeven als een top 5 maar u kunt ook de top 10 laten e-mailen. De uitslag is zo opgebouwd dat het product met de meeste overeenkomsten bovenaan gesorteerd staat. Zijn er meerdere producten die eenzelfde score hebben dan staat daarvan uiteraard de goedkoopste variant bovenaan.

Uniek aan Wooki:

Eigenlijk is de volledige insteek van Wooki anders. Het is leuk om te doen en je hebt snel een goede uitslag. De uitslag is eerlijk en anoniem en je betaalt nooit teveel omdat je altijd de prijs van goedkoopste aanbieder krijgt. Daarnaast vergelijken ze artikelen die een gewone vergelijkingssite niet vergelijkt. Denk hierbij aan commodes, ledikantjes, flesjes en zelfs een luier test.

Funtesten:

Hoewel Wooki goede producttesten maakt is dat niet het enige dat hier te vinden is. De ervaring wordt compleet gemaakt met leuke testen. De zogenaamde funtesten. Denk hierbij aan testen als “Welk Disney karakter ben jij?”, de bekende “Kerstmis Trivia Test” tot zelfs een “Zwangerschap indicator” test. En voor alle Wooki testen geldt dat je ze zo vaak opnieuw mag doen als je zelf wilt. Alles is volledig gratis.

Toekomst:

Wooki is momenteel een paar maanden in de lucht en wekelijks komen er nieuwe testen bij. Er zijn al heel veel baby- en kind producten te vinden en daar zullen er nog zeker meer bijkomen. Maar de plannen zijn groter. In de nabije toekomst zal er uitbreiding plaatsvinden naar andere categorieën. Ideeën zijn er al wel maar wanneer deze concreet worden laten ze dat uiteraard hier op mamas.nl weten! Bezoek Wooki en test het zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *