Home / Werk / Gezocht: parttime directiesecretaresse in eo Amsterdam

Gezocht: parttime directiesecretaresse in eo Amsterdam

LET op: Deze vacature is inmiddels vervuld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief rechts op deze site. Je ontvangt dan alle nieuwe vacatures in je mailbox!

Parttime directiesecretaresseVoor onze klant Nyon.nl zoekt 9tot3 vacaturebank een gedreven directiesecretaresse in de omgeving van Amsterdam.
Heb jij HBO niveau, werkevaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en vind jij het fijn te werken binnen een dynamische jonge organisatie? Kun je zelfstandig werken en denk je graag mee om samen met je collega’s de doelstellingen te behalen? En woon je in de buurt van Amsterdam? Solliciteer dan vandaag nog!

David Schaap, directeur van Nyon: ‘Wij zijn een startup die de wereld wil veroveren met onze producten: OrderWriter en FashionExchange. Wij focussen ons op een niche van grote fashion retailers die veel inkopen, en grote leveranciers die veel klanten hebben. Omdat wij zulke specifieke oplossingen ontwikkelen willen we er de beste in zijn. In Nederland, in de Benelux, in de wereld. Wij zijn nu op zoek naar een directiesecretaresse. Een zeer uiteenlopende baan, waarin het belangrijk is om alles in goede banen te leiden.’

Lees hier meer over deze functie en solliciteer direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *