Home / Werk / Flexibele vacatures van 9tot3 vacaturebank

Flexibele vacatures van 9tot3 vacaturebank

door Vivienne Westerhoud.

Flexibele vacatures

Flexibele vacaturesFlexibele vacatures op de 9tot3-vacaturebank. Je hebt me er al een tijdje niet over gehoord. Ze waren er gewoon even niet omdat de markt er niet naar was. Er waren lange tijd weinig werkgevers die op zoek waren naar werknemers die graag flexibel of parttime wilden werken om hun gezin met werk te kunnen combineren. Er waren de laatste jaren sowieso minder vacatures. Maar de markt trekt weer aan. En als je werkzoekend bent heb je weer wat meer te zeggen over hoe je dat precies wilt hebben. En de 9tot3-vacaturebank bestaat gewoon ook nog! Deze week twee nieuwe leuke parttime jobs voor goed opgeleid personeel!

Parttime vacatures

Twee leuke Parttime vacatures vind je nu op 9tot3.nl. Een leuke Sales functie met standplaats Utrecht bij Bluepond. En bij hetzelfde bedrijf een Procesanalist, die bij klanten processen in kaart brengt. Bekijk de vacatures hier!

Het nieuwe werken

Hoe staat het er eigenlijk voor met het nieuwe werken? Krijgen wij moeders en vaders de ruimte om flexibel met werk en de zorg voor onze kinderen om te te gaan? Wat is jouw ervaring? Deel jouw ervaring en je mening hieronder! Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *