Home / Nieuws / TuinIdee 2018 gratis toegang 3X2 winnen voor tuin inspiratie 22-25 feb 2018!

TuinIdee 2018 gratis toegang 3X2 winnen voor tuin inspiratie 22-25 feb 2018!

Hét inspiratie-evenement voor tuinliefhebbers

Tuin met kinderenTuinIdee 2018TuinIdee 2018: aftrap van nieuw tuinseizoen. Van 22 tot en met 25 februari 2018 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren voor TuinIdee. Het grootste tuinevenement van Nederland vormt de aftrap van het nieuwe tuinseizoen. TuinIdee biedt dit jaar nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin of een beetje luxe. Dit keer is het vierdaagse evenement nog groener, verrassender en groter met zo’n 200 aanbieders met topmerken. Gratis entreekaarten winnen? Doe mee en WIN! Deze winactie loopt tot en met 15 februari 2018.

Groen welkom

De eerste verrassing is de entree: een nieuwe, indrukwekkende hal ter grootte van anderhalf voetbalveld. Het vormt het groene hart van TuinIdee 2018. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, doe mee aan leuke workshops en volg in het Tuintheater de presentaties van bekende tuin-personality’s zoals Rob Verlinden, Ivo Putman, Boer Tom, Jurgen Smit en Romeo Sommers.

Eigen route TuinIdee 2018

TuinIdeeNa binnenkomst doe je als bezoeker, door de nieuwe vloerindeling, de ene ervaring na de andere op. Tuinmeesters staan klaar met advies en inspiratie voor het ontwerp en onderhoud van je tuin. Met diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en exclusieve apparaten is TuinIdee 2018 the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras. Wil je met zo min mogelijk tijd het maximale uit je tuin halen? Dan volg je de route ‘Genieten en onderhouden’ waar je oplossingen ontdekt voor een makkelijke tuin met handige gereedschappen en materialen voor sfeer en ontspanning.

Gezinstuin

Groen inspiratieBezoekers die hun tuin zien als verlengstuk van hun woonkamer, komen bij TuinIdee uitgebreid aan hun trekken met onder andere groene sfeermakers, interieuritems en complete buitenkeukens. Ook aan het gezin is gedacht: met een aanbod van speeltoestellen, zwembaden en blotevoetentegels vind je hier alles voor de gezinstuin.

Gezonde tuin

Liefhebbers van luxe halen hun hart op bij ‘Exclusive’ met volop design en kwaliteit. Liever met de handen in de aarde wroeten? Dan volg je de route van de ‘Eetbare tuin’, dé pitstop voor de doe-het-zelver die ondersteuning zoekt om de moestuin vruchtbaarder te maken of het stekken nog eenvoudiger te maken. De gezonde tuin krijgt ook uitgebreide aandacht met natuurlijke en ecologische insectenbestrijders, recycleoplossingen en zonnepanelen. Kortom, voor tuinliefhebbers die veel kennis en inspiratie willen opdoen, begint de reis op TuinIdee.

Praktische informatie

TuinTuinIdee is van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2018 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,- per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee.nl. Wil jij 2X gratis entree ticket winnen? Doe mee met de mail & win! Mamas.nl mag 3X2 entree tickets weggeven voor TuinIdee 2018. Laat uiterlijk 15 februari jouw naam en mailadres achter via de link hierboven en maak kans op gratis kaarten. De winnaars krijgen de e-tickets per email toegestuurd! Vergeet niet ook onze Facebook pagina te liken!

5 reacties

  1. Wil er dolgraag een kijkje nemen met mijn man, dit wordt het jaar dat we eindelijk wat aan de tuin gaan doen

  2. Hier wil ik graag heen met mijn vriendin. Hopelijk kunnen we het eens worden hoe we de tuin van ons nieuwe huisje willen hebben na bezoek van deze beurs

  3. Leuk dagje uit tussen prachtige planten en bloemen. Ideeën opdoen.

  4. Leuk om te bezoeken nu we eindelijk een tuin hebben!

  5. Leuke beurs, zou er graag naar toe willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *