MumsMarket maakt goed doen makkelijk en leuk!

En wil iedereen enthousiasmeren bij te dragen aan kinderwelzijn!

MumsMarket is een goede doelen initiatief met het doel mensen op een makkelijke, laagdrempelige manier te laten bijdragen aan kinderwelzijn. Het initiatief is in de vorm gegoten van een webshop voor nieuwe en originele kinderkleding en speelgoed . De webshop steunt 11 goede doelen die zich richten op kinderwelzijn. Bij iedere aankoop kiest de bezoeker zelf het goede doel dat zij wilt steunen.

Ons motto: “Shop iets moois voor je eigen kind en doe zo ook iets voor een ander!”

 

Initiatiefneemster Liza Hollingsworth legt uit
Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. De beste kinderkleding, het beste speelgoed, de beste school en ga zo maar door. Je wenst je kind een fijne jeugd waarin het niets tekort komt. Er zijn veel kinderen op de wereld die ook een leuke jeugd verdienen, maar die niet hebben. Kinderen zijn ziek, zijn wees, leven in armoede of in oorlogsgebieden, kortom er zijn genoeg situaties waarin kinderen niet krijgen wat ze verdienen.

www.MumsMarket.nl is mijn manier om mensen hiervan bewust te maken en mensen te bewegen een bijdrage te leveren aan kinderwelzijn over de hele wereld. Via MumsMarket kan dat op een leuke, makkelijke en snelle manier. Je kunt bij MumsMarket shoppen voor leuke kinderkleding en speelgoed voor je eigen kroost en je steunt kinderwelzijn.

Winkels en fabrikanten doen mee
In de webshop van MumsMarket vind je nieuwe, originele kinderkleding tegen goede prijzen. Veel van deze artikelen zijn aan MumsMarket gedoneerd door andere kinderkleding winkels. 60% van de opbrengst van die kleding komt ten goede aan het goede doel dat de koper zelf kiest op het moment dat zij afrekent! Met de overige 40% worden de kosten gedekt. Onder andere btw en verzendkosten.

MumsMarket enthousiasmeert dus niet alleen haar bezoekers, maar ook collega ondernemers om goed te doen. Kinderkleding winkels en groothandels doneren hun voorraad van kinderkleding en speelgoed voor de goede doelen. De donateurs zijn blij dat zij van hun (oude) voorraad af zijn én op die manier bijdragen aan kinderwelzijn.

Liza heeft meer ideeën om andere ondernemers warm te laten lopen voor haar initiatief. Dus wie weet wat de toekomst nog brengt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *