Home / Nieuws / Zo puur als je baby, zo puur zijn deze producten

Zo puur als je baby, zo puur zijn deze producten

Zo puur als je babyBosBeauty.nl levert alleen producten zonder toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor jou en de kleine! Want wat puur is, willen we puur houden. Wij hebben bijvoorbeeld Alphanova (baby/kids) in onze collectie. Dit merk is ECOCERT biologisch gecertificeerd en o.a. vrij van parabenen, fenoxyethanol, triclosan, formaldehyde en natriumlaurethsulfaat. De verpakking is recyclebaar en natuurlijk is het ook niet getest op dieren.

Waarom is ‘natuurlijk’ zo belangrijk?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen die in hun beginjaren (de baby/peuter/kleuter tijd) blootgesteld worden aan bepaalde chemische stoffen een allergie kunnen ontwikkelen die de rest van hun leven zal blijven. Deze chemische stoffen zijn veelvoorkomend in de reguliere verzorgingsproducten die op de markt zijn voor de baby’s en kinderen. Er wordt nog te weinig bij stil gestaan dat de babyhuid dunner is, de beschermende zuurlaag nog onderontwikkeld is en de opperhuid is nog niet helemaal gesloten is, waardoor ze droog en gevoelig kan zijn. Pas rond het vierde levensjaar is de opperhuid volledig ontwikkeld. In deze periode komen de chemische stoffen sneller in het lichaam terecht, en dat is de reden dat wij deze stoffen in al onze producten -ook voor volwassenen trouwens- vermijden.

Haar- en huidverzorging en ook tegen luizen!

Bosbeauty.nl heeft nu ook dé oplossing tegen luis en neten zonder insecticiden, zonder gif, 100% natuurlijk en toch bewezen effectief! Deze lijn bestaat uit een shampoo, een spray en een lotion. Deze producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en natuurlijk kun je dit zelf ook gebruiken. Het aanbrengen is heel simpel en in 30 minuten ben je van het vervelende probleem af.

Speciaal voor de mama (to be)

Ook voor jezelf hebben wij een ruime collectie aan (vegan) haar- en huidverzorging en make-up. Diverse soorten nagellak en overige cosmetica zijn veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Daarnaast zijn er bamboe tandenborstels, natuurlijke tandpasta’s, scrubs, maskers, zonbescherming en thee. Kortom, het is tijd voor het inplannen van een heerlijke verwen dag!

Shoppen met korting!

Speciaal voor de lezers van Mama’s hebben wij een kortingscode. Voer de code “mama” in en ontvang 10% korting op je gehele bestelling!

Graag tot ziens op www.bosbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *