Welzijn 100% goed voor mens en milieu

Online reformwinkel biedt de beste welzijns producten aan. De inkopen die u normaal in de reformzaak doet, kunt u nu maandelijks in één keer online bestellen via Melaleuca. “Wij zijn er van overtuigt dat onze producten een verschil zullen maken wat u werkelijk zult voelen. Wanneer een product niet aan uw verwachting voldoet, krijgt u binnen 60 het volledige bedrag terug. Onze producten zijn werkelijk zó goed!”

Een ‘groen’ bedrijf dat al 25 jaar bestaat in Amerika en nu Nederland verovert. Melaleuca produceert, innoveert en vernieuwd.  In Nederland kun je terecht bij Marion van Duinen via Trifoglio: info@trifoglio.nl. Zij kan je een inlog geven waarmee je klant kunt worden van deze website van Melaleuca. Zij is jouw aanspreekpunt en kan je voorzien van advies over de producten.

Alle producten zijn puur natuurlijk samengesteld en gebaseerd op de Teatreeolie, waar de naam Melaleuca vandaan komt (latijn), alle producten zijn compact daar waar mogelijk en kunnen door de klant zelf met water worden aangelengd en daardoor kunnen deze hoge kwaliteit producten voor  competitieve bedragen worden verkocht. Het zijn de maandelijkse producten die je koopt in een betere reformzaak, alleen dan op internet.

Er is méér! Je kunt er ook voor kiezen om je net als Marion op te werpen als ondernemer en andere klanten gaan zoeken voor deze business. Het levert meer vrije tijd, het terugkerende shop gedrag van klanten is 95 % en dat is omdat de producten echt van hoge kwaliteit zijn en echt werken. Je krijgt beloning naar inzet. Hoe meer klanten je aanlevert, hoe hoger je omzet. Bovendien helpen je collega’s je goed op weg. Je bent dus niet alleen. Het voelt alsof je werkt in een team. Een job met geweldige kansen en mogelijkheden!

Doe jij mee? Of probeer in elk geval vrijblijvend de producten uit. Want: niet goed, geld terug! Mail Marion van Duinen via: info@trifoglio.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.