Ook tijdens je zwangerschap soepel, sterk én energiek in een handomdraai: Essentrics!

Vaarwel zware workout, hallo Essentrics: slank, soepel, sterk én energiek in een handomdraai.Vergeet urenlang afzien, zware gewichten en intense spierpijn. Essentrics is een dynamische full body workout uit Canada die goed doet én goed voelt, zonder urenlange intensieve training, gewichten en moeilijke pasjes. Essentrics is gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Doordat de spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt, krijgt je lichaam de slanke vorm en mooie houding die je ook bij klassieke dansers ziet. De techniek is dan ook ontwikkeld door Miranda Esmonde-White, voormalig ballerina bij het Canadese Nationale Ballet. Zij ontwikkelde de workout met twee doelen: sterk en slank blijven en het voorkomen van blessures. Ook zeer geschikt voor tijdens je zwangerschap!Fit blijven tijdens je zwangerschapGeheim wapen van de sterren
In Canada, waar de techniek vandaan komt is Essentrics al 15 jaar het geheime wapen van internationale sterren, zoals Lily Cole (model, actrice) en Sarah Gadon (actrice). Dankzij Essentrics blijven ze in vorm, zonder hier keihard voor te werken. Daarnaast doen ook verschillende topsporters aan Essentrics om flexibel te blijven.

Thuis trainen & in groepsverband
Essentrics heeft een aantal slimme workout DVDs gelanceerd, waarbij je in slechts 25 minuten het gewenste resultaat kunt bereiken: van full-body workout voor meer souplesse en kracht tot het slanker en strakker maken van armen, benen, billen en buik.  Essentrics wordt in Nederland ook als groepsfitness gegeven. De lessen zijn onder meer te volgen in Amsterdam, Utrecht en op het Zandvoortse strand.

Essentrics voor zwangere vrouwen
In verwachting? Essentrics heeft een speciale workout voor je ontwikkeld. De Essentrics Pregnancy DVD zit boordevol informatie over hoe je veilig fit blijft tijdens je gehele zwangerschap en tips hoe om te gaan met zwangerschapsongemakken, zoals spierkrampen en moeite met lopen. De respectvolle en effectieve oefeningen houden je in conditie. Je zal  merken dat je na de bevalling eerder herstelt en sneller je oude vorm weer terugkrijgt.

DVD-host Ileana Ripas was 34 weken zwanger op het moment dat we deze Pregnancy DVD filmden. Ze heeft de workout tot een week voor haar bevalling gedaan. Na een vlotte bevalling was ze snel weer in staat om les te geven.   DVD Essentrics Pregnancy Workout – 45 minuten – taal: Engels – Prijs: €20,95 incl. verzendkosten verkrijgbaar via onze online shop.

www.essentrics.nl
europe@essentrics.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *