Home / Mooi & Gezond / Absolute musthave voor de moderne mama!

Absolute musthave voor de moderne mama!

De moeders van tegenwoordig gaan goed met de tijd en de mode mee. Uitstraling, fashion, ontspanning en sporten, allemaal termen die typisch bij de mama´s anno 2014 passen! Een hele prestatie naast het opvoeden van de kinderen en een eventuele parttime of fulltime job. Lees snel de rest van het artikel voor de vier echte musthaves voor de mama van nu.

Een stralende huid

Striae… vervelende kleine scheurtjes onder de huid die altijd zichtbaar zijn. Een veel voorkomend verschijnsel bij de meeste vrouwen als gevolg van een zwangerschap of snelle groei. Helaas zijn deze nare striemen moeilijk weg te halen, maar het voorkomen van meer kan natuurlijk wel. Het is belangrijk dat de huid soepel blijft en makkelijk mee kan rekken met eventuele groei. De PCLE Crème van Biodermal is zo´n rijke crème die werkt tegen een droge huid. Probeer dagelijks te smeren, bijvoorbeeld elke ochtend of elke avond en je zult merken dat je huid soepeler wordt. Combineer de crème met een scrub en de striae zal ietsjes minder en lichter worden. Altijd mooi meegenomen, niet waar?

Nagels lakken

Mooi gelakte nagels zien er erg verzorgd uit. Weet je niet in welke kleur je ze moet lakken of een beetje inspiratieloos qua design? Gebruik de OPI app via je smartphone, zodat je precies kan kijken welke kleur mooi past bij jouw nagels en huidskleur. Daarnaast vertelt deze geweldige app welke kleuren helemaal in zijn en welke je absoluut niet op moet smeren. Ga snel aan de slag!

Een tablet!

Als we nu toch helemaal met de mode meegaan, is het ook tijd om een handige tablet aan te schaffen. Ideaal op vakantie en super handig natuurlijk als je snel even iets op moet zoeken op internet. Kleed jouw nieuwe gadget fashionable aan met een leuke Samsung tablethoes voor de Tab Pro 10.1 of misschien met de hoes voor de Galaxy Note Pro 12.2. Zoek een leuk en fleurig design uit, zodat de zomer gelijk al een beetje ingeluid kan worden! Gebruik jouw tablet ook in de keuken, zodat je nieuwe recepten kan opzoeken en uitproberen. Met jouw tablet hoes heb je tevens een handige standaard voor je tablet en kan je hem in elke gewenste positie neerzetten die je wenst! Leuk he, zo’n multifunctioneel nieuw speeltje?

Let’s go Instagram!

Je hebt er waarschijnlijk vast wel eens van gehoord, de populaire app Instagram! Het is een app waar je inspiratie op kunt doen over kleding, make-up en gewoon lekker kunt kijken waar jouw vrienden en vriendinnen zich dagelijks mee bezig houden. Er worden uitsluitend foto’s geplaatst, dus veel kijkplezier zal je er zeker aan beleven. Een ideale app om je tussendoor te vermaken tijdens het wachten op het schoolplein of bij zwemles. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *