Negenmaandenbeurs 2018 gratis kaarten winnen!

negenmaandenbeursVan 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs 2018. In de RAI in Amsterdam is deze beurs er speciaal voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Je vindt er o.a. de laatste trends in babyland, must-haves voor jouw leven met een kindje, stylingtips voor de babykamer, deskundig advies over bijvoorbeeld voeding of verzorging en nog veel meer! Een heerlijk uitje voor moeders, die heerlijk een dagje op stap willen en veel informatie willen ontvangen over hun kindje.

Gratis kaarten winnen voor de Negenmaandenbeurs 2018

Wil jij 2 gratis toegangskaarten winnen voor de Negenmaandenbeurs 2018? Mamas.nl mag er 3X2 weggeven. Helemaal gratis. Laat HIER jouw mail en naam achter voor 16 februari 2018 en WIN! (LET OP deze actie is verlopen) Je ontvangt dan ook voortaan onze gratis nieuwsbrief met nog meer mooie acties. De winnaars krijgen via e-mail de e-tickets toegestuurd. Je kunt deze uitprinten of op je telefoon laten zien bij de ingang van de beurs. Doe mee en WIN!

Niet gewonnen? Koop je kaarten voor een goed doel!

Als je niet gewonnen hebt en toch graag naar de negenmaandenbeurs wilt gaan, bestel je kaarten dan via deze link online voor 15,95 per stuk. Als je deze specifieke link gebruikt, ontvangen wij voor elke verkochte kaart 4,50 euro, die wij aan het goede doel schenken!! Het is een affiliatie link, waarmee mamas.nl dus geld ontvangt als jij een kaartje koopt. Wij storten dat gehele bedrag naar de stichting www.microkredietvoormoeders.nl, die moeders in Azië helpt met het starten van een eigen bedrijf. Zo kunnen zij beter voor hun eigen kindjes zorgen. Wil je dit bericht delen met al je (online) vriendinnen en ons liken op Facebook? Dan kunnen we samen een mooi bedrag doneren! Dat zou toch hartstikke mooi zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *