Home / Films & DVD's / Angry Birds de film & winactie

Angry Birds de film & winactie

ANGRY BIRDS: DE FILM

Angry Birds winactieAngry Birds: de film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Doe mee en win een originele cap/petje van Angry Birds!

Nederlandse stemmen

Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).
ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei zijn de voorpremières.
www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Winactie Angry Birds caps

angry birds capWil jij een van deze caps winnen? Mama’s mag 3X een Angry Birds cap weggeven. Laat hier je naam en e-mail achter voor 30 mei 2016 en maak kans op een leuke cap! De 3 winnaars krijgen per e-mail bericht. Deze prijs wordt per post naar de winnaars verstuurd! Als je meedoet ontvang je automatisch voortaan de Mama’s nieuwsbrief met leuk mamanieuws en winacties. Je kunt je daar later altijd weer voor afmelden als je dat wilt.

PLUS Angry Birds set

EXTRA WINACTIE

: Bij PLUS supermarkten kun je nu ook sparen voor Angry Birds. Op de redactie van mamas.nl hebben we de volledige set al ontvangen en deze verloten we ook graag onder onze lezers. Ik wil deze prijs graag persoonlijk overhandigen op de redactie / thuiskantoor en drink dan in Leusden graag een kop thee met de winnares! Wil jij dat? Ik maak graag kennis met je! Stuur dan een mail naar info@mamas.nl en houd er dus rekening mee dat je naar Leusden bij Amersfoort moet reizen om deze extra prijs in ontvangst te kunnen nemen!

Een reactie

  1. julia van empel-stamate

    Ik doe graag mee voor mijn zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *