3X2 gratis tickets Negen maanden beurs 2020 winnen

Gratis tickets Negen Maanden Beurs 2020

Negen Maanden Beurs 2020LET OP deze actie is reeds verlopen. Je kunt niet meer meedoen. KIJK HIER voor nieuwe winacties en giveaways.

Wil jij gratis tickets winnen voor de Negen Maanden Beurs 2020? Mamas mag 3X2 gratis tickets weggeven. Klik op een van de buttons in dit artikel en doe mee! Laat jouw naam en mail achter om kans te maken op 2 gratis kaarten. De winnaars krijgen per email een code toegestuurd, waarmee zij gratis 2 kaarten kunnen bestellen.

De Negenmaandenbeurs 2020

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer. In 2020 vindt deze plaats van 26 februari t/m 1 maart plaats. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op donderdag 27 en vrijdag 28 februari van 11.00 – 22.00 uur. Bezoekers van de Negenmaandenbeurs hebben op dezelfde dag gratis toegang tot de Huishoudbeurs en het Pasar Colours Festival. Het evenement vindt plaats in de RAI in Amsterdam.

Wasbare luiers en meer

Sfeerbeeld negenmaandenbeursDit jaar is er veel aandacht voor duurzaamheid. Daar houden wij van! Laat je verrassen door het gemak van de wasbare luier bijvoorbeeld. Kom kijken en voelen bij de stand van Kaatje Katoen: hal 8, stand 116. Onze luierspecialisten geven je advies op maat. Je zult verbaasd staan hoe mooi, zacht en makkelijk deze luiers zijn! De beurs is altijd leuk en interessant voor zwangere moeders. Je leert altijd wel iets nieuws kennen. En je krijgt veel korting en cadeaus. Neem iemand mee om alle spullen te dragen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *