Oproep ‘Bijstand in de Liefde’

Ben jij, of ken jij een spontane alleenstaande moeder? Een sterke en zelfstandige vrouw die het iedere maand voor elkaar bokst de eindjes aan elkaar te knopen? Iemand die dag in dag uit probeert het allerbeste te geven aan haar kinderen. Maar mis je af en toe een warme arm om je heen? Een fijne man om je leven mee te delen? En lukt het door tijd- en geldgebrek maar niet de liefde van je leven te vinden? Geef je dan nu op voor ‘Bijstand in de Liefde’.Voor een paar dagen waan jij je in een luxe omgeving samen met de door jou geselecteerde mannen met als doel elkaar beter te leren kennen. Grijp je kans en wie weet vind jij de man van je dromen!

Ben jij?

 • Een spontane, sterke, alleenstaande moeder tussen de 25 en 45 jaar?
 • Leef je in de bijstand of net van het minimumloon?
 • Heb je een bijzonder verhaal?
 • Heb je een of meer kinderen?
 • En wil jij op tv?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je geïnteresseerd in eventuele deelname of wil je meer weten over ‘Bijstand in de Liefde’ neem dan contact op met onze redactie. Wil je je opgeven stuur dan een email met een foto en een korte beschrijving over jezelf naar bijstandindeliefde@talpa.tv of ga naar www.bijstandindeliefde.nl en vul het formulier in.

Talpa Producties
Bijstand in de Liefde
Contact: Nicole van den Horn
Tel : 035- 53 33 268

13 reacties

 1. Ik heb een baan gelukkig wel! En een zoontje van 5( en een half zegt hij zelf) ben alleenstaand. Woon in Rotterdam en ben 45 jaar. Mag dus niet meedoen. Maar zoek wel een leuke kerel.

 2. ik ben zelf ook alleenstaande moeder en 4 jaar gescheiden geen werk en inkomen maar ik durf mij niet op tv te vertonen heb 1 liever dochter en erg verlegen maar ik vindt het knap dat ze zo mensen willen helpen ook al zijn alle vrouwen knap en mooi maar het gaat om de binnenkant s6 all oo ik heb de leeftyd mee 34 jaar maar ik durf niet

 3. inderdaad vreemd, dat je het financieel slecht moet hebben om in aanmerking te komen….alsof er geen andere situaties zijn dat ook voor leuke momenten op tv kan zorgen.
  maar ook als je een leuke vlotte vent bent met goedbetaalde baan, kom je niet zomaar een leuke vrouw tegen, is dat dan geen interesante kijkcijfer trekkende tv mischien?….
  greetzzz
  Mario

 4. Belachelijk dat het alleen voor vrouwen is en dan ook nog met een bijstandsuitkering of minimum inkomen. Ik vind dat criterium wat inkomen betreft zo raar. Er zullen vast wel leuke etentjes en uitjes bij het programma horen. Ik vermoed dat dat soort dingen meer indruk maken op iemand die dat zelden kan doen vanwege het ontbreken van financiele middelen dan op iemand die zich dat wel kan veroorloven.

 5. Ik lees dit ook en ja jammer, ik ben een vrouw en ook ik ben 50 en zou graag mee doen. Alleen zoek ik een vrouw aan mijn zijde! Succes.

 6. Stom hoor, dat je maximaal 45 jaar moet zijn en in de bijstand moet leven.
  Iedere mama verdient een lieve man.
  Vooral die van mij!

 7. Hallo Allemaal!

  Ik wil eigenlijk een alleenstaande vriend opgeven.Maar helaas is het alleen voor vrouwen.Bij deze dus een oproep aan alle dames:wie zoekt er een sportieve vent van 43jr met 3 kids,omgeving Maastricht.Kernwoorden:humor,sport,kaal=sexy,masseren,samba,gezin. Groetjes esther

 8. Nou,nou,ik kom dus ook niet in aanmerking hiervoor. Ik ben ondernemer van beroep, een alleenstaande moeder van 38 jaar met 3 kinderen. Bij mij is het de tijd dat ik niet heb, jammer. ik zou wel graag een hele leuke vent willen.

 9. En alleenstaande fulltime pappa’s

 10. En alleenstaande pappa’s ?

 11. hallo allemaal
  ik heb ook een baan dus helaas val ik ook af
  maar wat hulp bij het vinden van de liefde van mijn leven zou ik zeker niet afslaan.

  helaas succes meiden die wel meedoen

 12. Gelukkig heb ik een goed betaalde baan anders zou ik helemaal niet weten hoe ik de touwen aan elkaar moet knopen. Het enige wat ik echt mis is een leuke vent. Mochten jullie een leuk uitziende vlotte vent over hebben, denk aan mij.
  En voor de dames die mee gaan doen: geniet ervan en veel geluk!!!

 13. Jeetje, lijkt me zeker een stap in de goede richting om hier aan mee te doen. Jammer dat het tot 45 jaar is, ik word volgende maand 50:-)
  Ook daarvoor dus weer “te oud”!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *