Gedragsregels

Westwood’s Media beheert deze website Mamas.nl zowel als Mamashopt.nl, HaareigenZaak.nl, Mamaboom.nl, 9tot3.nl en Haarauto.nl zoals hieronder omschreven.
10  Gedragsregels zijn onderdeel van de Algemene Voorwaarden

10.1 Om Mama’s en onze andere sites voor iedereen interessant en aantrekkelijk te houden spreken wij graag de volgende gedragsregels af:
– Bij het plaatsen van informatie, materiaal of teksten op onze sites zal Bezoeker rekening houden met de onderwerpen binnen die sites.
-Informatie, materiaal of teksten die discriminerend of anderszins aanstootgevend zijn, worden niet getolereerd.
-Reclame maken voor een eigen bedrijf of product op onze sites kan alleen na overleg met Westwood’s Media. Via een lidmaatschap van Haar eigen Zaak! heeft Mama’s een aantrekkelijk tarief. Neem contact op via info@mamas.nl. Voor onze andere media vind je de informatie voor adverteren op de diverse sites.
– Eventuele conflicten die tussen Bezoekers onderling plaatsvinden worden niet openlijk op het forum van onze sites uitgevochten.

10.2 Westwood’s Media en haar redactie behoudt het recht -tenzij anders overeen gekomen met de auteur- ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Dit geldt zowel voor tekst als muziek en beeld materiaal.

10.3 Westwood’s Media behoudt het recht om informatie of materiaal zonder opgaaf van reden van de Websites te verwijderen.

10.4 Door je aan te melden, geef je impliciet te kennen dat je met deze voorwaarden akkoord gaat en dat je kennis hebt genomen van de uitgebreidere teksten van de algemene voorwaarden, copyrights en disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.