Home / Agenda / Vrouw, ga je mee op reis? Durf te leven en open je hart!

Vrouw, ga je mee op reis? Durf te leven en open je hart!

door: Diana Bergsma, spirituelevakantiereizen.nl.

Vrouw op reisVrouwen ontwikkelen zich snel in deze tijd. Dat brengt de nodige consequenties met zich mee. Veel vrouwen nemen initiatieven om hun eigen weg te gaan. Vaak na een lang huwelijk kiezen zij voor zichzelf. Het zijn de 40- en 50-ers die voorop lopen. Zij willen breken met oude patronen en overtuigingen. Welke kant ze op gaan weten ze nog niet, maar zij zijn vast besloten het antwoord in zichzelf te vinden. Ik zie hen tijdens onze spirituele reizen. Deze vrouwen gooien de ballast van zich af en openen hun hart om hun eigen lichtje te vinden. Een vrouw op reis om zichzelf te vinden, dat is mooi.

Verder groeien zonder je partner

“Wie ben ik”, is een vraag die ik vaak hoor. Een vrouw van 52 jaar die haar leven heeft ingezet voor de kinderen, haar man, haar familie en het sociale leven. Wie was zij in al deze jaren? Waar heeft zij in geloofd? Wat gaf haar kracht? En bovenal wat gaf nu de doorslag dat ze deze drastische ommekeer maakte? Het zijn de vrouwen die zich aan het ontwikkelen zijn, persoonlijk en spiritueel. Ze lopen de mannen vooruit. En raken daardoor hun partner soms kwijt.

Het roer om

Op sommige momenten in je leven voel je dat er een innerlijke drang ontstaat voor verandering. Dat het tijd is om het roer om te gooien. Zo’n gevoel dat er wat in je borrelt, maar je weet nog niet hoe en wat. Wanneer deze innerlijke drang de ruimte krijgt, krijg je meer ideeën. Dat geeft inspiratie voor het zetten van stappen om het ook daadwerkelijk anders te gaan doen. Daar krijg je meteen meer energie van!

Doe wat bij je past

VrouwenreizenWanneer je doet wat bij je past, krijg je daar onmiddellijk meer energie van. Ideeën zullen sneller tot je komen en je zal meer energie hebben om ze uit te voeren. Er ontstaat weer een natuurlijke balans en je krijgt helderheid over waar jij je goed bij voelt.

Als alles mogelijk was, vrouw op reis

Hoe zou je leven er dan uit zien? Heb je werk van je passie gemaakt? Hoe zit je in je vel? Ga je misschien wel op reis, of ga je reizend leven? Hoe zie jij er uit als je blij bent met jezelf? Leven vraagt om lef, tenminste- leven naar jouw waarheid, naar jouw authenticiteit vraag om lef. Het vraagt om luisteren naar je hart en de keuzes maken die daarbij horen. Ja, dat kan best eng zijn. Want loslaten hoort daar ook bij. Loslaten wat niet op het pad van je hart thuis hoort. Het mooie is wel, dat wanneer je je hart steeds meer volgt, de keuzes steeds eenvoudiger worden omdat je steeds trouwer aan jezelf leeft. Door je open te stellen, ga je op avontuur, het avontuur van je hart. En dat levert een hoop geluk op.

Ontdek hoe je lef en liefde kunt leven, hoe je rust en balans creëert, angsten loslaat en vertrouwen laat groeien. Heb je het lef om het experiment van jouw leven aan te gaan? Ga dan met ons mee op een spirituele reis.

De aankomende reizen zijn:
19 – 26 aug Festival van Liefde in Spanje
24 sep – 1 okt: Innerlijke reis voor vrouwen in Marrakesh

Wil je meer weten over Spirituele Vakantie Reizen bel dan naar Diana Bergsma, 0639804150 of bezoek de website: www.spirituelevakantiereizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *