Home / Agenda / Mama’s in balans workshop

Mama’s in balans workshop

MBee Professional Organizing organiseert vanaf september Mama’s in balans – Organiseren aan de keukentafel, een laagdrempelig evenement voor drukke moeders die tips kunnen gebruiken op het gebied van organiseren, opruimen, administreren en gezinsmanagement. Tips & trucs of de zogenaamde stok achter de deur om doelen te bereiken en nieuwe gewoonten vol te kunnen houden.

Martine Floor-Bron, professional organizer: “Nu de scholen zijn begonnen ervaren veel ouders de druk van het organiseren van alles rondom het gezin. Hoe houd je het huis opgeruimd en hoe betrek je alle gezinsleden hierbij? Hoe krijg je zicht op je administratie? Hoe zorg je ervoor dat het spitsuur ’s ochtends en ’s avonds lekker verloopt? Door de vele vragen die ik kreeg in mijn workshops en naar aanleiding van mijn nieuwsbrieven heb ik dit concept bedacht. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.”

Martine organiseert de eerste Mama’s in Balans op woensdagochtend 14 september van 09:30 – 11:30 uur. Aanmelden kan via www.mbee.nl

Hartelijke groeten,
Martine Floor-Bron

MBee Communicatie & Advies | MBee Professional Organizing
Roekelseweg 68 | 6733 BR Wekerom
T (06) 573 52 064
info@mbee.nl | www.mbee.nl
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *