Home / Werk / Flexibele vacatures op 9tot3 vacaturebank

Flexibele vacatures op 9tot3 vacaturebank

door: Vivienne Westerhoud.
Flexibele vacatures
Een aantal jaar geleden, toen nog niemand de crisis aan zag komen, maakte ik me sterk voor flexibele banen voor vaders en moeders die werk en de zorg voor hun kinderen beter wilden combineren. Ik lobbyde in Den Haag, schreef opiniestukken en werd geinterviewd op radio en TV. Flexibel werken is allang niet opzienbarend meer. Via de 9tot3 vacaturebankvoor parttime en fulltime banen die flexibel kunnen worden vervuld in tijd en plaats– bracht ik vele kandidaten met werkgevers in contact. En inmiddels is de term ‘Het nieuwe werken’ aardig ingeburgerd. Er waren alleen door de crisis een tijdje geen flexibele vacatures meer. Dat tij lijkt gekeerd.

Nieuwe flexibele vacatures

Bedrijven nemen weer aan en sollicitanten durven weer aan te geven hoe zij hun werktijd het liefst willen indelen. Het gaat er tenslotte om dat je de juiste persoon op de juiste plek hebt zitten. En niet op welk tijdstip of achter welk bureau het werk gedaan wordt. Deze week zijn er alweer drie nieuwe flexibele vacatures op de 9tot3 vacaturebank geplaatst. Ben jij de juiste persoon voor een van deze jobs? Of ken jij iemand? Laat het ons weten of stuur dit bericht door!

Enthousiaste techneut gezocht

Wij zoeken een iOS developer voor Nyon, een jong, dynamisch bedrijf in Amsterdam. Nyon maakt software om het leven van retailers in de modebranche gemakkelijker te maken. Ben jij zelf geen techneut, maar ken je iemand die met plezier zijn dagen in ingewikkelde codes doorbrengt? En dan wel op een gezellig kantoor in Amsterdam Noord met enthousiaste, gedreven collega’s om behaalde successen mee te vieren? Stuur dit bericht dan door!

Marketing medewerker gezocht

Eveneens in Amsterdam is Global Affairs op zoek naar een junior accountmanager / marketing medewerker. Global Affairs is een internationaal en creatief bedrijf dat met een klein team duurzame en handgemaakte knuffels en speelgoed ontwerpt, produceert en importeert. Wij zijn voor Global Affairs op zoek naar een energieke en gedreven, collega met een vlotte babbel. Het zou geweldig zijn als die persoon ook de Franse taal beheerst. Ben jij deze enthousiaste, zelfstandige nieuwe collega? Laat het ons weten! En ken jij de geknipte persoon voor deze uitdaging? Stuur dit bericht dan door!

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *